Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Lelde Dreimane: Kā mīlestību nesajaukt ar kaislību?

© Dmitrijs SUĻŽICS, MN

«Patiesa mīlestība pārdzīvos jebkuru vētru!» uzskata aktrise Lelde Dreimane. Tādu secinājumu viņa izdarījusi, noskatoties režisora Dž. Dž. Džilindžera erotisko drāmu «Ekstāze», kas veidota pēc rakstnieces Karīnas Gleitneres (Račko) skandalozā romāna motīviem.

«Laimīgi ir tie, kuri nepazīst toksiskas attiecības un, ja nepazīst, tad tieši iesaku noskatīties filmu, un, iespējams, varēs mācīties no citu kļūdām, ne savējām,» aktrise raksta savā «Instagram» kontā, uzsverot, ka mīlestība ir pāri visam, bet jautājums paliek - kā nekļūdīgi atpazīt mīlestību un nesajaukt ar kaislību?!

Dž. Dž. Džilindžera erotiskā drāma stāsta par savstarpējām attiecībām, kurās ir iestājusies rutīna. Tas ir mirklis, kad durvis ir atvērtas trešajam, kurš atkal ievieš dzīvē kaisles mirkļus. Bet kāda ir kaisles cena un kādas ir tās ēnas puses? Kas ir mīlestība? Kā tā rodas, un kāpēc tā ir tik viegli iznīcināma? Vai ekstāze tiešām ir cilvēka dzīves un attiecību augstākais punkts? Filma «Ekstāze» no 1. decembra skatāma kinoteātros visā Latvijā.