Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Lelde Ceriņa: Pašpārliecinātību nevar uzpūderēt

© Publicitātes foto

«Tā ir tikai ilūzija, ka sievietes, kuras vizuāli šķiet pievilcīgas, jūtas par sevi ļoti pārliecinātas un pašpietiekamas. Nereti ir tieši otrādi,» secina TV raidījumu vadītāja, sievišķīgi šarmantā Lelde Ceriņa.

«Man bija kādi trīspadsmit gadi, kad teātra starpbrīdī devos uz dāmu istabu, kur kāda ļoti skaista sieviete spoguļa priekšā cītīgi pūderēja sev degunu un ilgi grozījās savā spoguļattēlā, visu laiku kaut ko piekārtojot. Mazgāju līdzās rokas, un mans tā brīža ļoti kautrīgais un pašpārliecinātībā zemais «es» nespēja beigt brīnīties, kāpēc šī sieviete tā ņemas? Tik skaista, bet izskatās tik nepārliecināta par sevi, kāpēc viņa sevi neredz tā, kā es no malas?» Lelde raksta savā «Instagram» kontā, atklājot, ka šī epizode daudzus gadus vēlāk ļoti spilgti izgaismojusies viņas pašas rīcībā.

«Reizēm tieši tāpat, grozoties spoguļa priekšā, atceros šo sievieti un nedaudz sarkastiski uzdodu sev jautājumu: draudziņ, ko tu ņemies? Pašpārliecinātību nevar uzpūderēt. Tu vai nu noķer šo iekšējās stājas sajūtu, vai nē. Un tā ir tikai ilūzija, ka sievietes, kuras vizuāli šķiet pievilcīgas, jūtas par sevi ļoti pārliecinātas un pašpietiekamas. Nereti ir tieši otrādi,» Lelde novērojusi. Viņa ikvienai sievietei vēl noķert savu iekšējās stājas sajūtu bez ārēju apstākļu atbalsta. Viņa pati vēl ir ceļā uz to.