Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Katrīna Dimanta: Es mīlu čipsus

© Facebook

«Es tiešām mīlu čipsus. Labākais našķis pasaulē!» atzīst dziedātāja Katrīna Dimanta, kuru TV3 skatītāji var redzēt piedalāmies veselīga dzīvesveida TV šovā «Ēd. Kusties. Baudi.».

«Šis man sanāca viens milzīgs izaicinājums, jo slodze ar visu, kas bija saplānots vasarā, tikai palielinājās un bija sarežģīti, ļoti grūti. Tie, kas mani varbūt vairāk pazīst, saprot, ka es jau kādu laiku ar sportu draudzējos. Bet šajā gadījumā sanāca mācīties pilnīgi citas vingrinājumu grupas, kas man ļoti patika. Domāt par ēdienu pastiprināti, ko it kā darīju pirms tam un arī pēc,» viņa raksta savā «Facebook» profilā, sakot paldies raidījuma vadītājai, fitnesa, uztura un veselīga dzīvesveida trenerei Madarai Meierei, kura lieliski palīdzēja sporta zālē un bija labs atbalsta plecs.

«Pati neesmu sēriju redzējusi, teikšu, kā ir. Man īsti nesanāk skatīties uz sevi raidījumos, jo to piedzīvoju un noliku malā, lai iedvesmo citus. Šoreiz ir vēlme redzēt, bet šī tēma priekš manis ir sensitīva, jo es ikdienā nevēlos uzbāzties citiem ar savu izskatu, svaru. Un šobrīd arī grūti būs skatīties, jo tieši pēc raidījuma filmēšanas fināla pagāja trīs dienas un es saplēsu kājai saiti, pēc kā uz sporta zāli neesmu varējusi fiziski iet,» viņa atklāj, piebilstot, ka fizioterapeits ir iemācījis vingrinājumus, ko atkal lēnā garā drīkst atsākt darīt.

Dziedātāja stāsta, ka svars, kāds bija, beidzot šovu, nav mainījies, bet viņa gan gribētu to pamainīt uz leju. Un gribētu redzēt, vai ziemas periodā tas ir vieglāk izdarāms.