Kris­tī­na Agi­le­ra strau­ji slīd bez­di­be­nī

© Scanpix

Ame­ri­kā­ņu pop­mū­zi­kas zvaig­znes un «Grammy» mū­zi­kas bal­vas lau­re­ātes Kris­tī­nas Agi­le­ras paš­rei­zē­jo si­tu­āci­ju var rak­stu­rot vie­nā vār­dā – drā­ma. Vēl ne­sen vi­ņa bi­ja sla­vas vir­sot­nē, bet nu dzie­dā­tā­jas kar­je­rā sā­cies straujš le­jup­slī­des pe­ri­ods.

Ir pē­dē­jais laiks, lai Agi­le­ra sa­kār­to­tu sa­vu kar­je­ru un dzī­vi: at­tie­cī­bas ar bi­ju­šo vī­ru Džor­da­nu Bret­me­nu, jaun­o drau­gu Me­tu Rat­le­ru un, pro­tams, ar sa­vu dē­li­ņu Mak­su.

Ķi­be­ļu un ne­laim­ju sē­ri­ja

Pē­dē­jo mē­ne­šu lai­kā Kris­tī­nas Agi­le­ras dzī­vē ir ri­si­nā­ju­šies dau­dzi vēt­rai­ni no­ti­ku­mi. Pa­gā­ju­šā ga­da ru­de­nī vi­ņa pār­stei­dza sa­bied­rī­bu ar pa­zi­ņo­ju­mu par šķir­ša­nos no sa­va vī­ra, mū­zi­kas pro­du­cen­ta Džor­da­na Bret­me­na, ar ku­ru lau­lī­bā bi­ja no­dzī­vo­ju­si piec­us ga­dus. Drīz pēc šī pa­zi­ņo­ju­ma pop­zvaig­zne pa­rā­dī­jās sa­bied­rī­bā ar Met­jū Rat­le­ru. Jaun­ais pār­is ce­ļo­ja pa pa­sau­li un bi­ja tā aiz­rā­vu­šies, ka jaun­ā mā­mi­ņa aiz­mir­sa, ka mā­jās vi­ņu gai­da trīs ga­dus ve­cais dē­liņš Makss...

Aiz­mār­šī­ba ir vie­na no Agi­le­ras pē­dē­jā lai­kā do­mi­nē­jo­ša­jām īpa­šī­bām. Iz­pil­dot ASV him­nu pirms ame­ri­kā­ņu fut­bo­la fi­nāl­spē­les jeb «Su­per Bowl» sā­ku­ma, vi­ņa mil­jo­niem ska­tī­tā­ju acu priekš­ā sa­jau­ca vār­dus, kļūs­tot par iz­smiek­lu un iz­rai­sot kar­stas dis­ku­si­jas so­ci­āla­jos tīk­los. Tie­sa, pēc šī starp­ga­dī­ju­ma Agi­le­ra iz­pla­tī­ja at­vai­no­ša­nās pa­zi­ņo­ju­mu: «Es va­ru vie­nī­gi ce­rēt, ka ik­viens va­rē­ja sa­just, cik ļo­ti mī­lu šo val­sti, un ka him­nas pa­tie­sais gars tik un tā iz­lau­zās cau­ri.»

Ar to Agi­le­ras ķi­be­les ne­bei­dzās. Mar­ta sā­ku­mā dzie­dā­tā­ja ti­ka ares­tē­ta par at­ra­ša­nos dzē­ru­mā sa­bied­ris­kā vie­tā un nak­ti bi­ja spies­ta pa­va­dīt pat kā­dā no Ho­li­vu­das ra­jo­na po­li­ci­jas ie­cir­kņiem. «Vi­ņa ne­bi­ja spē­jī­ga pa­ti par se­vi at­bil­dēt, vi­ņa bi­ja pil­nī­gi bez­pa­lī­dzī­ga,» skaid­ro­ja Los­an­dže­lo­sas ap­ga­ba­la še­ri­fa pār­stā­vis Stīvs Vit­mors. Pulk­sten tri­jos nak­tī po­li­cis­ti pie kā­da naktsklu­ba ap­tu­rē­ju­ši au­to­ma­šī­nu, pie ku­ras stū­res sē­dē­jis Met­jū Rat­lers. Vī­rie­tis bi­ja ie­rei­bis un arī bla­kus sē­do­šā dzie­dā­tā­ja bi­ju­si sma­gā rei­bu­ma pa­kā­pē. Nā­ka­ma­jā rī­tā Agi­le­ra at­brī­vo­ta, arī vi­ņas draugs ti­cis brī­vī­bā pret 5000 do­lā­ru lie­lu dro­šī­bas nau­du.

Agi­le­ras lik­stu ie­mesls

Kā­pēc ir šie al­ko­ho­la eks­ce­si, vai Agi­le­rai ra­du­šās pro­blē­mas ar kar­je­ru? Vis­ti­ca­māk, ne. Dzie­dā­tā­ja kļu­vu­si par TV šo­va «The Vo­ice» žū­ri­jas lo­cek­li, ar ko ļo­ti le­po­jas. «Es­mu tik sa­trauk­ta un vien­lai­kus lep­na, ka es­mu kļu­vu­si par tik brī­niš­ķī­ga pro­jek­ta da­ļu, ku­rā tiek cil­di­nā­ta mū­zi­ka un ta­lants,» ne­sen kā­dā in­ter­vi­jā prie­ku par jaun­o dar­bu pau­du­si dzie­dā­tā­ja.

Var­būt tās ir pri­vā­tās dzī­ves pro­blē­mas? Šo­brīd Agi­le­ra un Bret­mens cī­nās par tie­sī­bām audzi­nāt ma­zo Mak­su, un šā­di, it īpa­ši ar al­ko­ho­lu sais­tī­ti iz­lē­cie­ni jaun­ajai mā­mi­ņai var kai­tēt cī­ņā par tie­sī­bām uz dē­lu. Tā­dēļ ir pē­dē­jais laiks pie­likt pun­ktu šā­dam dzī­ves­vei­dam, lai ne­at­jēg­tos bez­di­be­nī. Kā­da pop­zvaig­znei tu­vu stā­vo­ša per­so­na ne­slēpj tu­vi­nie­ku un drau­gu ba­žas par Kris­tī­nas nā­kot­ni: «Kopš šķir­ša­nās no Džor­da­na vi­ņa ir zau­dē­ju­si sa­vu paš­ap­zi­ņu. Vi­ņa ir ār­kār­tī­gi skum­ja, un vi­ņu mo­ka at­mi­ņas par bi­ju­šo. To vi­su Kris­tī­na mē­ģi­na slā­pēt ar al­ko­ho­lu un ēdie­nu. Mēs līdz nā­vei esam uz­trau­ku­šies par vi­ņu.» Agi­le­ras drau­gi ir pār­lie­ci­nā­ti, ka uz vi­ņu slik­tu ie­spai­du at­stā­jis dzie­dā­tā­jas jaun­ais draugs Rat­lers.

Pir­mais so­lis jau sperts

Kā zi­ņo in­ter­ne­ta por­tāls TMZ, Agi­le­ra par 13,5 mil­jo­niem do­lā­ru no­lē­mu­si pār­dot sa­vu īpa­šu­mu Be­ver­li­hil­sā, ko 2008. ga­dā ko­pā ar sa­vu vī­ru bi­ja ie­gā­dā­ju­sies no Ozi­ja Os­bor­na. Par luk­su­sa mā­jok­li vi­ņi to­reiz bi­ja sa­mak­sā­ju­ši 11 mil­jo­nus do­lā­ru, tā­dē­jā­di Agi­le­ra cer ta­gad pat no­pel­nīt. 827 kvad­rāt­met­rus pla­ša­jā mā­jok­lī ir se­šas gu­ļam­is­ta­bas, des­mit van­nas is­ta­bas, kā arī pel­dba­seins ar ūdens­kri­tu­mu. Par īpa­šu­ma in­ter­je­ru sa­vu­laik dzie­dā­tā­ja bi­ja sa­cī­ju­si: «Tie ir go­ti­kas, bur­les­kas, Ho­li­vu­das un ķī­nie­šu sti­la ele­men­ti ar gra­fi­ti un ja­pā­ņu ani­mā­ci­jas ie­tek­mi.» Ie­spē­jams, ka, pār­do­dot Be­ver­li­hil­sas īpa­šu­mu, kas sais­tās ar at­mi­ņām par bi­ju­ša­jām at­tie­cī­bām un lau­lī­bu ar Bret­me­nu, dzie­dā­tā­ja pār­va­rēs krī­zi. Un, ja vēl vi­ņa ie­klau­sī­sies tu­vi­nie­ku un drau­gu ie­tei­ku­mos iz­man­tot pro­fe­si­onā­lu pa­lī­dzī­bu al­ko-­ho­lis­ma ār­stē­ša­nā, ne­kas vairs ne­stā­vēs ce­ļā, lai sāk­tu jaun­u un la­bā­ku dzī­vi.

Svarīgākais