Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Adriana Miglāne: Nedrīkst uzticēties un pieķerties cilvēkiem

© Instagram

Tuvojoties gada izskaņai, dziedātāja, TV šova «X faktors» zvaigzne Adriana Miglāne jau secinājusi, ka šis gads viņai ir bijis smagākais. Milzīgas mācības un liela trauma. Ir notikušas tādas lietas, kuras aizmirst nevarēs nekad.

Viņa uzdod sev jautājumu: kāpēc tā? «Nu, par ko es to esmu pelnījusi? Es taču nevienam nevēlu ļaunu, es tiešām ceru un vēlu katram labu. Jā, man noteikti sanāk arī kādu sāpināt, un noteikti daudz pašai jāmācās, bet sirdī es vienmēr katram vēlu labas domas. Pat ja cilvēks paiet garām, es pie sevis palūdzu vai padomāju: lai tev laba diena!» viņa raksta savā «Instagram» kontā.

Adriana atzīst, ka šis gads viņai visvairāk iemācīja, ka nedrīkst uzticēties un pieķerties, jo cilvēki mēdz būt pat ļoti ļauni. «Un te atkal es zinu, ka tas paliek katra paša apziņā. Cilvēki tik ātri aizmirst labo, tik ātri pazūd viss labais, un tik viegli ir kļūt ļaunam… Es tik ļoti gribu mācēt būt cietāka, nepieķerties un kļūt vēsāka, neatdot cilvēkiem savu sirdi, kad tā vietā tev iedur dunci mugurā. Es nezinu, kā to mainīt, bet ja būtu spējas padarīt sevi vēsāku raksturā, es to izmantotu,» viņa saka, vienlaikus aicinot mēģināt vairāk atbalstīt vienam otru, pateikt labu un vismaz censties novērtēt to, kas mums katram ir dots!