Diāna Urtāne-Zlidne: Prāts ir kļuvis skaidrāks

© Instagram

«Šajā rudenī kopā ar vīru nolēmām veikt attīrīšanos ar sulām, mālu pulveri un ceļteku sēnalām. Un man jāatzīst, ka šī bija visefektīvākā un man piemērotākā attīrīšanās, kādu esmu mēģinājusi,» atklāj dizainere Diāna Urtāne-Zlidne.

«Pamazām noskaņojot un sagatavojot organismu ar augļu un dārzeņu dienām, nonācām pie sulu kūrēm, klāt vēl dzerot mālu un ceļteku maisījumu. Tad vēl dažas dienas veltījām, lai lēni atgrieztos pie cietākas pārtikas. Kopumā 10 dienas,» viņa stāsta, piebilstot, ka, protams, tika veikti arī atbilstoši jogas un elpošanas vingrinājumi. «Un sajūta ir brīnišķīga - prāts ir kļuvis skaidrāks, ķermenis vieglāks un elastīgāks, kā arī ir atnākušas jaunas atziņas par sevi. Viena no tām, cik maz ēdiena man patiesībā vajag, cik eļļu nepieciešams un cik ūdens jāizdzer!» atklāj Diāna, piebilstot, ka tagad notiek ēdienkartes pārskatīšana un pārvērtēšana, pirkumu groza savlaicīga sastādīšana, un tas viss esot tā vērts. «Man ir ļoti paveicies, ka šo ceļu veicam kopā,» viņa saka par savu dzīvesbiedru, mūziķi un grāmatu autoru Kasparu Zlidni.

Detalizētāku attīrīšanās recepti Diāna izklāstījusi saviem «Instagram» sekotājiem, vienlaikus norādot, ka par izsalkumu sūdzēties nemaz nevarēja, bet smaržas un garšas, kā arī uztvere saasinājās. «Procesā pamanīju, ka mans garastāvoklis ir kļuvis nepastāvīgāks un brīžiem neiecietība ņēma virsroku, brīžiem uznāca nomāktība… Bet, apzinoties attīrīšanās lielo nozīmi, sāku saprast, ka process notiek gan ķermenī, gan prātā. Pārdomas noved pie jaunām atziņām par sevi un savu dzīvi - kas vēl jāpamaina, kam vairāk jāpievēršas un kas sevī jārisina… Un tā viss turpinās, tikai nu jau jaunās un tīrākās vibrācijās.»

Svarīgākais