Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Numeroloģijas eksperte par šo gadu: Būs emocionāli vieglāk, bet naudas gan nebūs

© Pixabay

«Atkal klāt jauns gads un domājam par jauniem plāniem, labāku dzīvi un pārmaiņām, kas mūs varētu ietekmēt, un ceram, ka gads būs veiksmīgāks nekā iepriekšējais. Ļaujamies nezināmajam,» saka numeroloģijas eksperte Ineta Ventniece-Krīgere.

Viņa piedāvā 2023. gadu apskatīt no numeroloģijas aspekta, izmantojot skaitļus un to mijiedarbības skaidrojumu. Gada ciparu summa ir 7 (2+0+2+3). Šis skaitlis tiek raksturots kā izvairīgs, kas precīzi neatbild uz mūs interesējošiem jautājumiem, toties bieži nenotiek tā, kā vēlamies vai esam plānojuši. Ir teiciens, ka cilvēks domā, dievs dara. To varētu attiecināt uz notikumiem šogad. Par laimi, emocionāli gads solās būt vieglāks, ne tik agresīvs kā aizvadītais. Varēsim uzelpot, neskatoties uz karu Ukrainā un problēmām ekonomikā un tautsaimniecībā. Diemžēl 2023. gadā nenotiks izrāviens biznesā, turpināsies problēmas ekonomikā un investīciju piesaistē. «Biznesā nāksies strādāt daudz, bet peļņas būs maz. Jāpiesargās darījumos, lai neciestu zaudējumus. Jā, vieglāk būs, bet ekonomiskais izrāviens vēl nenotiks,» prognozē Ineta Ventniece-Krīgere.

Turpinot analizēt, viņa skaidro gadskaitļa ciparus, ko veido divi divnieki un trijnieks. Divnieks liecina, ka turpināsies cīņa par attiecībām, tajā skaitā arī pasaules mērogā, būtiski nemazināsies psiholoģiskā spriedze, jo vēl nav zināms, kā un kas mainīsies tuvākajos gados.

«Trijnieks ir kārtības un taisnības cipars un šogad prasīs atbildīgi attiekties pret visu. Kāds varbūt iesaistīsies cīņā par taisnību uz šīs pasaules. Beigsies ieilgušas tiesvedības. Bet trijnieks ir arī ļoti radošs cipars, tāpēc pienācis labs laiks darīt ko radošu: mācīties dejot, uzstāties uz lielās skatuves, uzrakstīt romānu... Galvenais - noticēt sev un nebīties uzsākt ko jaunu, nebijušu. Vēl trijnieks liecina par nepacietību - var gribēties visu un uzreiz. Joprojām ir svarīgi aizdomāties par garīgo mūsos un saprast, kas katram dzīvē ir galvenais. Iespējams, tiem, kuri draugos ar kosmosu, būs vieglāk un pārbaudījumi tiks uztverti vieglāk nekā tiem, kuri atzīst tikai materiālo pasauli. Šogad savā dzīvē nedrīkst ielaist rutīnu, jāmācās svinēt mazos svētkus, pat ja negribas. Vajag darīt labas lietas visu gadu, un nav nozīmes, vai tās ir lielas vai mazas, piemēram, uzsmaidīt svešam pretimnācējam, pabarot sētas kaķi. Šogad jābūt labvēlīgiem, kara cirvji jāaprok, jāmeklē pozitīvas emocijas, vislabāk - dabā. Jāatceras, ka cilvēka uzdevums 2023. gadā ir vairot skaisto,» izskaidro numeroloģijas eksperte.

Pēc viņas teiktā, pa īstam jaunais gads iestāsies martā, kad būsim gatavi kardinālām pārmaiņām, jo gada pirmajos divos mēnešos, pēc numeroloģijas, vēl turpināsies iepriekšējā gada noskaņa. Šogad janvārī un februārī noslēgsies skaitļu rinda: ja janvārim atbilst skaitlis 1 un februārim - 2, tad attiecīgo mēnešu galvenais skaitlis ir attiecīgi 8 (2+0+2+3+1) un 9 (2+0+2+3+2). Tādējādi pirmie divi mēneši saglabās pērnā gada spriedzi. Toties martā, kad mēneša galvenais skaitlis būs vieninieks, varēsim spert lielu soli, lai uzdrošinātos un iedrošinātu sevi nozīmīgām pārmaiņām un uzsāktu ko jaunu.

Aprīlī nozīmīga tēma būs attiecības, notiks izskaidrošanās arī pasaules mērogā. Emocionāli labāk jutīsimies maijā, jūnijā, jūlijā, lai gan tieši jūlijā varētu pārņemt nenoteiktības sajūta. Numeroloģijas eksperte augustu raksturo kā ļoti pozitīvu un konstruktīvu un piebilst, ka gada nogale būšot mierīgāka. Decembris būs viens no pozitīvākajiem mēnešiem šajā gadā. Ineta Ventniece-Krīgere norāda, ka šogad nevajadzētu riskēt, un mudina īpaši uzmanīties cilvēkiem, kuriem tīkami ekstrēmi sporta veidi vai vaļasprieki.

Protams, nevar nejautāt par karu Ukrainā. Ineta Ventniece-Krīgere atbild, ka diez vai kāds apņemsies precīzi apgalvot, kad tas beigsies. Analizējot 2023. gada ciparus, var pieļaut, ka formāli karš varētu beigties šogad, bet tas nenozīmē, ka visas Krievijas armijas okupētās teritorijas uzreiz tiks atgūtas. Jebkurā gadījumā - karš vairs nebūs tik agresīvs kā pērn, Ukrainai klāsies vieglāk. «Vladimiram Putinam šis ir karmisks gads, turpinās nelabvēlīgs periods viņa dzīvē, tāpēc nekas labs viņu negaida,» saka numeroloģijas eksperte, vēlreiz atgādinot, ka «septītnieks ir kā Fortūnas rats: nav zināms, kur tas apstāsies - te augšā, te lejā, punktu nepieliks, svārstības turpināsies».