Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pauliem – dimanta kāzas; kādi ir viņu saderības cēloņi?

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

31. augustā apritēja 60 gadu, kopš apprecējās Raimonds Pauls un Svetlana Jepifanova, izveidojot Paulu ģimeni. Pirms desmit gadiem abu zelta kāzās žurnāls «Praktiskā Astroloģija» pētīja viņu saderības cēloņus.

Rai­monds Pa­uls ir īsts vilt­nieks, kurš sa­vu pri­vā­to tel­pu prot lie­lis­ki no­sar­gāt. Ko «stās­ta» skait­ļi? Kungs ir sa­bied­rī­bas dvē­se­le, lai arī uz­liek īg­ņas mas­ku, šar­mants, dā­mu mī­lu­lis, ha­ris­mā­tis­ka per­so­nī­ba, ne­mie­rīgs, dar­bīgs. Cil­vēks, kurš ne­spēj dzī­vot, ja se­vi ne­re­ali­zē kā­dā no māk­slas no­za­rēm. In­te­re­san­ti, ka nu­me­ro­lo­ģis­kie sa­de­rī­bas al­go­rit­mi lie­ci­na - ar dā­mu vi­ņam va­ja­dzē­tu sa­ska­nēt ti­kai iz­ņē­mu­ma ga­dī­ju­mā. Acīm­re­dzot vi­ņa ir tie­ši tāds ga­dī­jums.

Dā­mai ne­pa­tīk iz­rā­dīt jū­tas, vi­ņai pie­mīt līdz­jū­tī­ba, al­truisms, spē­ja upu­rē­ties un ana­lī­tisks prāts. Dā­mas dzī­ves mo­to ir kal­po­ša­na ci­tiem, va­ja­dzī­ba «nest» upu­ri. Vi­ņai pa­tīk pa­beigt lie­tas, sa­likt vi­sus pun­ktus uz i. Un vi­ņa ir vis­uz­ti­ca­mā­kais lau­lā­tais draugs, ja vien sa­stap­ta īs­tā mī­les­tī­ba. Šo­gad dimanta kā­zas ir tam ap­stip­ri­nā­jums.