Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Striptīzdejotājs glābj dzīvniekus Ukrainā

© Instagram

Ukrainas aktieris, trīskārtējs striptīza čempions un striptīza teātra «Strike Erotic Show» dibinātājs Aleksejs Surovcevs kļuvis slavens ar to, ka glābj pamestos suņus un kaķus Irpiņā. Šo Ukrainas pilsētu bija okupējis Krievijas karaspēks, un cilvēkiem tur uzturēties bija bīstami. Tagad Ukrainas bruņotie spēki ir atguvuši Irpiņu.

Medijus aplidojusi ziņa, ka viens no dzīvnieku glābējiem izpostītajā un ilgstoši apšaudītajā Irpiņā bijis Ukrainas aktieris, striptīzdejotājs un atlētiskais vingrotājs Aleksejs Surovcevs. Viņš sacījis, ka viņa misija ir glābt neaizsargātus dzīvniekus. Dienā spējis no drupām izpestīt 20-30 kaķuun suņus. 2007. gadā viņš tika atzīts par labāko striptīza dejotāju Ukrainā, bet pērn kādā intervijā norādīts, ka viņš ir bijušais striptīza vai erotisko deju dejotājs. Nu jau četrdesmitgadniekam esot citas intereses.

Surovcevs beidzis Dņepropetrovskas universitātes Fiziskās audzināšanas fakultāti, bet pirms tam ieguvis tehnisku specialitāti. Viņš dzimis parastā, bet ļoti radošā ģimenē. Vecāki strādāja rūpnīcā, toties mājās valdīja mākslinieciska atmosfēra. Mamma labi zīmē, un Aleksejs izteicies, ka radošums viņam iedzimis no mammas. Prot spēlēt piecus mūzikas instrumentus: ģitāru, saksofonu, bungas, blokflautu, vijoli. Zīmē ar tušu. Ir dīdžejs un horeogrāfs. Kopš sešu gadu vecuma astmas dēļ nodarbojās ar peldēšanu, bijis Ukrainas izlasē, ir sporta meistars peldēšanā. Pēc 15 «nopeldētiem» gadiem nolēma piepelnīties ar striptīzu. «Es ātri mācos. Un man ātri kļūst garlaicīgi,» viņš bijis atklāts sarunā ar žurnālistiem. Aleksejs Surovcevs ir atzinies, ka uzreiz pēc vidusskolas gribējis stāties teātra vai muzikālajā skolā, taču vecāki atrunājuši - vajagot apgūt normālu profesiju. Dejot viņš tolaik nemācēja, un pats smejas, ka pirmajā reizē uz skatuves izskatījies nožēlojami. Bet, ja ir mērķis, tad nekas nav neiespējams. Drīz vien Aleksejs kļuva par žanra ikonu. Viņš nekautrējas par to, ka dejojis striptīzu, un uzskata, ka skaists ķermenis vīrietim ļauj justies par sevi pārliecinātam. Slavu viņam atnesa realitātes šovs - analogs mums zināmajam «Dejo ar zvaigzni». Kad bija kļuvis par erotiskās dejas un šovu zvaigzni, viņš nolēma pamēģināt spēkus kino un seriālos. Un, kā var spriest pēc paša sacītā - atkal jau viss izdevās.