VAKARA ZIŅAS. "Cietumniece" uzrakstījusi grāmatu

© Publicitātes foto

«Mīļie draugi, esmu izgājusi no Itālijas cietuma sveika un vesela, bet ar daudziem stāstiem par piedzīvoto,» saka džeza un populārās mūzikas pianiste, vokāliste, komponiste, aranžētāja un pedagoģe Dženifere Sumeraga.

Klajā nākusi grāmata «Cietumniece», kas ir Dženiferes Sumeragas pirmā publicētā grāmata, tā balstīta uz patiesiem notikumiem no autores dzīves un pārsteigs ikvienu tās lasītāju. «Emocijas un domas, pazemojumi un ticība labajam, cilvēki un skandāli, cilvēki un patiesa draudzība, un dzīve ārpus tā visa… Un tās nemitīgās bažas - vai otrā pusīte mani sagaidīs? Bet dzīve rāda: tavs ir tavs. Uz mūžu. Vienmēr. Lai top grāmata!» saka tās autore.

«Pirms diviem gadiem mēs sekojām Dženiferes piedzīvojumiem Itālijā. Toreiz kāds mans draugs šos notikumus komentēja tā: domāju, ka lasu kādu detektīvromānu, līdz sapratu, ka tā ir īstenība,» savā feisbuka profilā raksta pazīstamais otolaringologs, foniatrs, mūziķis un Dženiferes vīrs Dins Sumerags, norādot, ka grāmata ir par nepadošanos, draudzību un mīlestību.

Plašākas sabiedrības uzmanību šis pāris izpelnījās pērnruden, kad Dženifere Rumpāne, kura bija devusies uz Itāliju, lai piedalītos videoklipa filmēšanā, nonāca cietumā, jo 2014. gadā, mācoties Itālijā, sabiedriskajā transportā bija braukusi bez biļetes un kontrolieriem nosaukusi citu vārdu. Par pārkāpumu viņai bija piespriests 12 mēnešus ilgs cietumsods. Tieši Dins Sumerags, kurš tobrīd tika dēvēts par Dženiferes skatuves partneri, bija pirmais, kurš par šo atgadījumu cēla publisku trauksmi un meklēja advokāta palīdzību. Vēlāk ar tiesībsargājošajām institūcijām tika panākta vienošanās, ka mūziķe sodu varēs izciest mājas arestā, taču viņas advokāts Itālijas tiesas spriedumu gatavojās pārsūdzēt. Novembrī Dženifere sociālajos tīklos uzgavilēja: «Uzvara tiesā! Esmu brīvībā.»

Pagājušā gada 17. jūlijā Dženifere un Dins svinēja kāzas, un jaunā sieva pēc laulībām pieņēma vīra uzvārdu. Dženifere ir Sumeraga otrā sieva.

Svarīgākais