Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Zīlnieki un astrologi par Putinu un ap viņu

© Scanpix

Pasaules mediji un ziņu aģentūras nekavējās pavēstīt, ka Ukrainas kiberarmija uzlauzusi un publicējusi Kremļa telefonu numuru datu bāzi, kā arī uzlauzusi Maskavas biržas vietni. Tā rezultātā kļuvis publiski zināms, ka Kremli apkalpo zīlnieki un pat ļoti īpaši zīlnieki.

Kur nu bez viņiem...

«Kopā ar Ukrainas kiberkaraspēku uzlauzām Kremļa interneta vietni, un tagad brīvpiekļuve nodrošināta visai Kremļa telefonu bāzei. Sākot no administrācijas vadītājiem un beidzot ar viņu žurnālistiem, viņu valsts organizācijām un, jūs brīnīsieties, viņu zīlniekiem. Jā, Kremļa telefonu numuru bāzē ir atsevišķs zīlnieku loks. Tas par to, kā darbojas Krievijas informācijas mašinērija,» ziņu aģentūra LETA citē Ukrainas iekšlietu ministra vietnieku Vadimu Deņisenko.

Bīstamais Tīģera gads

Tikmēr astrologi jau izplatījuši prognozes gan par Krievijas prezidenta Vladimira Putina perspektīvām, gan par Kremļa uzsākto karu Ukrainā. Piemēram, ukraiņu astrologs Vlads Ross pagājušā gada decembrī teicis, ka, pēc Austrumu kalendāra, Tīģera gadā, kura zīmē dzīvojam, jāgaida pasaules mēroga konflikti. «Atcerēsimies, ka Pirmais pasaules karš sākās tieši Tīģera gadā. Tāpēc 2022. gadā Ukraina atradīsies uz kodolkara robežas, kuru tai var uztiept Krievijas prezidents Vladimirs Putins,» sacījis astrologs. Viņš vērtējis, ka visbīstamākās situācijas varētu rasties šogad martā - to «rādot» planētu stāvoklis. Tiesa, viņš piesaucis arī kosmisku katastrofu - uz Zemes varot nokrist asteroīds. Vlads Ross piebildis, ka Tīģera gadā varot notikt apvērsumi un pastāv iespēja, ka arī Krievijā notiks «galma apvērsums», kad Putinam atņemšot varu. «Galma apvērsumi» ir Krievijas tradīcija...

Taisnības labad jāatgādina, ka šis astrologs vēl tikai pagājušajā mēnesī - īsi pirms Krievijas armijas iebrukuma Ukrainā - prognozēja: ja Putins uzbruks Ukrainai, tad tas notiks tieši 8. martā, jo tas viņam esot īpašs, pat mistisks datums, kas saistīts ar sievietēm, kuras Putins dikti mīlot. Ross nodēvējis Putinu par staigājošu mironi fiziskā stāvokļa dēļ - tālāk par savu bunkuru viņš nespējot «savu ķermeni aiznest».

Skats no Amerikas

Jau piepildījies Amerikas astroloģes Marenas Altmanes sacītais, ka februārī Putins uzstāsies ar nozīmīgu runu, kas cilvēkos izraisīs šausmas. Viņa norāda, ka karā Ukrainā bīstamākais periods sāksies aprīļa vidū un maijā situācija saasināsies, tāpēc ka aprīļa beigās Putinam parādīšoties spēcīgs sabiedrotais. Marta vidū Putins ļaušot nojaust, kādus soļus spers attiecībā uz Ukrainu. Viņa prognozē Putinam lielu finansiālu veiksmi jūnija vidū, taču neprecizē, ar ko tā saistīta. Oktobrī Putina karjerā kaut kas mainīsies, iespējams, viņš iegūs jaunu lomu savā politiskajā karjerā. Tikai novembrī varētu sākties visproduktīvākās miera sarunas.

Ļaunuma ģēnijs aitas ādā

Astroloģe Vlada Zelande pēc Putina pamathoroskopa secinājusi: «Bīstams cilvēks, kurš prot iegūt uzticību. Ļaunuma ģēnijs aitas ādā.» Viņu uztver kā neprognozējamu, bīstamu, arī dīvainu, noslēpumainu un bīstamu ienaidnieku. Astroloģe norāda, ka Putins spēj vadīt cilvēkus ne tikai reālā karadarbībā, bet arī idejiski. Un ne tikai savā valstī. Atcerēsimies 2018. gadā notikušās Krievijas prezidenta vēlēšanas, kad starp Latvijā balsojušajiem atbalsts Putinam procentuāli bijis satriecošs - ievērojami lielāks nekā Krievijā un vēlēšanās kopumā. Par Putinu trīs vēlēšanu iecirkņos balsi atdevuši 93,61% jeb 11 878 vēlētāji.

Īpašu vērību astroloģe veltījusi Putina slepenajai dzīvei, lai gan kas tur ko īpaši veltīt - kā zvaigznes rāda, tā viņa raksturo šo personu. Putina māte esot nodarbojusies ar okultismu. Zelande raksturo: «Viņa bija ragana.» Un arī Putinu vada Mēness jeb sievišķā enerģija, tālab, pēc astroloģes sacītā, viņš turpina mātes slepeno kultu, kam nepieciešama upurēšana. «Viss, kas notiek viņa dzīvē, nenotiek nejauši. Un tas saistīts ar okultām lietām.»

Putina karmā paredzēts, ka viņš nedrīkst atstāt dzimteni un viņam lemts paplašināt savas zemes robežas un pārņemt varu tās iekšienē, rīkojot apvērsumus. Tātad viņam jābūt galvgalī - vai nu prezidentam, vai mēram, vai imperatoram, vai slepenas organizācijas vadītājam. Iespējams, viņš meklē vai jau ir atradis savu Šambalu.

Putins ir tāds līderis, kura mērķis ir... fatāls. Vai kāds šaubās, ka viņa mērķis ir kļūt par pasaules valdnieku, nodarot sāpes, liekot mocīties, rīkojot karus, upurējot savus ļaudis? Viņa mērķis ir pakļaut pasauli ar jebkuriem līdzekļiem. Un kad viņš to plānojis sasniegt? Savā 70. dzimšanas gadā, tātad šogad, saka astroloģe.

Vienlaikus viņa norāda, ka 2022. gads Putinam var būt liktenīgs, jo dzīvē gaidāmi dīvaini un šausmīgi notikumi, taču viņam esot ja ne deviņas, tad vismaz dažas dzīvības. Pamathoroskopā redzams, ka Putins var augstu kāpt, bet arī zemu krist - visu zaudēt acumirklī un attapties dziļā bedrē. Sengrieķu Krons aprija savus bērnus, bet Putina tipa cilvēks spēj iznīcināt pats sevi. Astroloģe uzsver, ka Putins patoloģiski kāro pēc bagātības - vairāk nekā jebkurš cits. Un nauda viņam burtiski birst no debesīm, īpaši vecumdienās viņš varot kļūt mega bagāts, ja vien tas vairs ir iespējams.

Latviešu zintnieki zintē un sintezē

Mikroblogošanas vietnē «Twitter» aktīvi komentēts ieraksts, kurā stāstīts par kādu latviešu zintnieku veiktu rituālu «krievu zintnieku, šamaņu utt. atslēgšanai no garu pasaules un kosmiskiem dieviem».

Ieraksts izpelnījās uzmanību, un soctīklu lietotāji steidzās aktīvi to komentēt, rakstot, ka rituāls ir vērtīgs, jo Krievijas prezidents Vladimirs Putins ticot šādām lietām. Skeptiskāk noskaņotie izteicās, ka jādara viss, lai apturētu notiekošo Ukrainā, un, ja šāds rituāls to var veicināt, tad tas ir atbalstāms. Kāds rakstīja, ka «Putins ļoti tic saviem šamaņiem un pirms iebrukuma Ukrainā veica rituālus, upurējot lāci un ērgli» bet cits - ka «Putinam ir pilns ar saviem šamaņiem, tāpēc - par ļaunu nenāks». Vēl kāds rezumēja: «Nu neko. Jācīnās ir visās frontēs.»

Tikmēr ieraksta autors pateicas par atbalstu: «Paldies, kas atbalstīja! Tagad sintezēsim ētera vājumu kosmosā, kurā Zeme ielidos pēc 24 stundām ar kontaktu Maskavā.»