VAKARA ZIŅAS. Toms Grēviņš. Mazāk slinkot, vairāk darīt  

© F64

«Mamma atnāca, bet nekāda lielā svinēšana šoreiz nebija,» saka populārais radio dīdžejs un TV personība Toms Grēviņš. 16. februārī viņam 40. dzimšanas diena.

«Es nosvinēju savu iepriekšējo dzimšanas dienu - ar lielu onlaina ballīti, ko apmeklēja ap simt cilvēku. To «pārsist» es nevaru, tāpēc šogad nekas tamlīdzīgs netika atkārtots,» saka Toms, piebilstot, ka pērn viņa onlaina ballīte bija rūpīgi glabāts noslēpums, neviens no viesiem neko nelika sociālajos tīklos. «Tas bija tieši tas brīdis, kad mēs vispār nedrīkstējām satikties, un tas bija riktīgi forši. Mēs spēlējām mūzikas minēšanas spēli - visi viesi pret mani. Pāris mūziķi bija iefilmējuši dziesmas, ko laidām pa vidu, un, kad spēle bija beigusies, visi sanācām «zoom» platformā un pļāpājām. Cikos nu kurš «krita», bet, kad pulksten sešos sāku darbu radio, pēdējie divi vēl bija «gaisā»,» stāsta populārais radio dīdžejs. Ik dienu no pulksten 16 līdz 19 viņš ir Latvijas Radio 5 - «Pieci.lv» studijā, kur veido savu «Pieci brauc» autorprogrammu, savukārt katru piektdienu Toms ir Latvijas Televīzijas 1. kanālā, kur vada erudīcijas spēli skolēniem «Gudrs, vēl gudrāks».

Bet jau pēc pāris nedēļām viņš mēros ceļu uz Ameriku, un tieši šo braucienu Toms uztver kā vislielāko dāvanu dzimšanas dienā. «Parasti šajā laikā nekur nevar izrauties, bet man parādījās iespēja to nomenedžēt un pievienoties jaunu cilvēku tūrisma grupai, kas dosies uz Ņujorku, un tas ir forši! Es jau vēl tam īsti neticu, jo arī ar ceļošanu šajos laikos var būt visādi,» jubilārs nosaka. Veselību viņam novēliet, tas ir vienīgais, ko mums visiem šodien vajag. «Un vēl - mazāk slinkot, vairāk darīt!» to, visu dzīvi cīnoties ar savu iekšējo slinkumu, viņš novēl sev pats.

Svarīgākais