VAKARA ZIŅAS. Sindija Vilde koķetē ar savas dzīves notikumiem

© Instagram

«Ceļojiet pa saviem dzīves notikumiem un koķetējiet ar tiem, tā visas sarežģītās un izaicinošās situācijas kļūs draiskas un vieglāk pārvaramas,» sapratusi pasākumu organizētāja un kādreizējā TV šovu vadītāja Sindija Vilde.

«Pašdisciplīna sākas mūsu domās. Ja mēs nespējam kontrolēt, ko domājam, vēl mazāk mēs spējam kontrolēt, ko mēs darām…» viņa raksta savā «Instagram» kontā, uzsverot, ka paškontrolei ir liels spēks, bet noturēt sevī mieru ir meistarība. Sindija novēl katram nonākt līdz brīdim, kad noskaņojumu nespēj ietekmēt neviens no ārpuses, neļaujot emocijām vājināt prātu un ievainot inteliģenci.

«Esiet lepni pat to, kas esat pa īstam. Pieņemiet un esiet pateicīgi visam, kas ar jums notika aizgājušajā gadā, bez jebkādas nožēlas. Savu šodienu izbaudiet ar pašpārliecinātību un patiesu mīlestību pret sevi un saviem sapņiem. Esiet gatavi savai nākotnei un tās piedzīvojumiem bez bailēm un nepamatotām ekspektācijām. Mācieties no kļūdām un neļaujiet citiem ietekmēt jūsu pašcieņu. Esiet patiesi bez meliem un skaudības. Esiet enerģijas pilni un drosmīgi darīt to, kas jums patīk. Un pats svarīgākais - mīliet un esiet mīlēti!»

Svarīgākais