Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Patiess stāsts - noziedzīgās pensionāres

© Scanpix

Pērnvasar Tallinā divas pensijas vecuma – 63 un 70 gadus vecas – dāmas aplaupīja veikalu un ar mersedesu lielā ātrumā traucās pa Tallinas ielām. Policistus izsauca veikala apsargi, jo viņiem šķita aizdomīgas divas sievietes un automašīna, kuras salonā vīdēja vairāki folijas iepakojumi.

Veikala apsargiem bija taisnība - dāmas no veikala mēģināja nozagt divas (katra savu?) džina pudeles un konfekšu kastes, kopā - par 32 eiro. Taču policisti nevarēja pārmeklēt automašīnu, uz kuru norādīja veikala apsargi, jo izrādījās, ka auto pieder abām aizdomīgajām dāmām, bet viņas pavēstīja, ka mašīnas atslēga ir nozudusi. Policisti uzskatīja, ka auto salona pārmeklēšana nav nepieciešama. Sievietēm sastādīja protokolus un palaida, lai dodas, kur acis rāda.

Vēlāk policijā saņēma informāciju par mersedesu, kas veic bīstamus manevrus Tallinas ielās. Mersedess traucās ar 120 kilometriem stundā. Policisti mašīnu apstādināja, un tur priekšā bija abas veikala apzadzējas. Ne velti apsargiem abas šķita aizdomīgas - mašīnā atradās kontrabandas cigaretes un alkoholiskie dzērieni ar aizdomīgu marķējumu.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.