Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kašera kāzas pompozitātē neatpaliek no britu prinču laulībām

© Publicitātes foto

Ja pārlapo interneta portālus, tad šķiet Latvijā nav svarīgāku ziņu par to, ko bez sava Žanīša dara pašpasludinātā dzejniece Magone. Un tomēr – drīz viņai dzeltenziņu 1. aile būs jāpamet, jo laulības ostā stūrēs multimākslinieks Kašers!

«Šī gada gaidītākās kāzas - viens otram jāvārdu teiks Kašers un Jānis!» tā šo notikumu piesaka «STV Pirmā!» pārstāvji un turpina: «Laulību ceremonija, kuru ar nepacietību gaida visa Latvija un par kuru viedoklis ir katram. Kā tā notiks? Kādi būs Kašera un Jāņa tērpi? Kādu pārsteigumu puiši viens otram būs sarūpējuši un kāds būs jaunlaulāto uzvārds pēc kāzām?» Tas vēl nav viss, jo televīzijas cilvēki mudina: «Ekskluzīvu reportāžu no Dānijas, kāzu ceremonijas aizkulises un pirmās emocijas uzreiz pēc laulībām meklē visu diennakti slavenību portālā 1188 Play.»

Nabaga princis Harijs ar Meganu un viņa «bračka» Viljams ar Keitu Midltoni droši vien no skaudības paliktu zili, ja redzētu, kāda uzmanība tiek pievērsta diviem latvju puikām…

Par nākotni abi runā rožainās krāsās ar rozā brillēm - Jānis spriež, ka abus sagaida «nevis medusmēnesis, bet gan medusdzīve». Par daudz apspriesto pēckāzu uzvārda jautājumu Kašers izteicies, ka to sabiedrība uzzinās, kad pāris atgriezīsies Latvijā pēc kāzām Kopenhāgenā - skaidrs vien tas, ka abu uzvārdos būs apvienoti jau esošie.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!