Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Romantiski kāzu stāsti

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Silta vasara ir īstais laiks, kad svinēt tik romantiskus svētkus kā kāzas. Nav zināms, kad kāzas varēs svinēt tikpat kuplā pulkā kā pirms pandēmijas, tomēr skaistas atmiņas saistībā ar šo īpašo dienu gan neviens nevar atņemt. Lūdzām vairākiem pāriem atcerēties, kāda bija viņu kāzu diena, un jautājām, vai viņi atzīmē arī kāzu gadadienas.

Dziedātāja Māra Upmane-Holšteine un Goran Gora vērienīgi nosvinēja desmit gadu kāzu jubileju

«Kāzu jubilejas mēs katru gadu neatzīmējam. Mūsu kāzu datums ir 12. jūlijs. Bet mums bija ļoti skaista desmit gadu kāzu jubileja, ko svinējām daudzu draugu bariņā dārza ballītē. Īsti nebijām visiem pateikuši, ka ir tik nopietni. Svinības bija jūras malā ar mācītāju, kurš no jauna iesvētīja mūsu gredzenus. Mums bija jauni gredzeni. Draugi uztaisīja skaistus vārtus, mācītājs teica iedvesmojošus vārdus. Mūsu ģitārists Juris fonā spēlēja ģitāru. Sanāca brīnišķīgi svētki ar baltu divstāvīgu kūku, puķēm matos un abiem mazajiem pie rokas. Tas bija gandrīz pirms trim gadiem, kad mums bija vēl tikai divi bērni. Brīnišķīgi nosvinējām apaļo jubileju! To iesaku darīt visiem - svinēt lielākus kopā būšanas nogriežņus.

Īstajās kāzās, protams, viss bija ļoti skaisti un pārdomāti, bet reizē tomēr bija arī milzīgs uztraukums, stīvums. Esi jau pārguris no tās dienas, daudzajiem tiltiem un vārtiem, uzdevumiem. Kāzu jubileja bija bez scenārija. Visi mūsu tuvākie draugi paši atrada sarunas, atrada, ko darīt. Tiešām tāda piknika ballīte, kurā mums bija tortiljas. Forša lieta! Jo katrs pats varēja izvēlēties sastāvdaļas. Rezultātā tā ir forša aktivitāte vakara garumā. Nosvinējām mammas vasaras dārzā.»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!