Komentāri: VAKARA ZIŅAS. Artūrs Duboks runā par mokoši pārslimotu kovidu

bezkaunīgais sivēns

Kura kaite tad izsauc jautrību ? Nezinu nevienu patīkamu slimību, pat paģiras ir kaut kas pretīgs.

23.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mjā,ja gaiss smird pēc acetona un redz murgus, tad jāmet nost narkotikas. Beidzat mānīt cilvēkus ar tām kovida šausmām. Smieklīgi jau paliek.Ja ir problēmas ar smaržām kā te raksta tad iesaku franču ''Madame Rochas'' vai '' Chanell'' Nr.5.Vēl joprojām minu mīklu par cilvēku kurš ar traumētām smadzenēm bezmērķīgi skraidija apkārt kā te bij rakstīts?Tas bij kara laikā galvā ievainots zaldāts?

23.apr 2021 Atbildēt
Perle

Neplāties ar savu stulbumu!

23.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Neviens otrreiz negribētu arī kāju pārlauzt.

23.apr 2021 Atbildēt
Diduu

Nu, Duboks, varbūt, grib...

24.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

baismu stāstiņš kovidfaniem lai agitētu durties ar to $2 vērto indi. Par tādu cenu tikai aktivizēto ogli var nopirkt,aktivizētā ogle ir sadedzināta koksne a te dzīvības ūdens par tualetes papīra ruļļa cenu .Kā gaiss ož pēc acetona,ja paši saka ka kovidslimajiem zūd oža? Mācaties melot.

23.apr 2021 Atbildēt
Perle

Dzintar, es ievēlējos, lai tu izbaudi šo "kovidfanu" iedomu, ja reiz tā tik nekaitīga. Gaidu Tavu komentāru pēc pārslimošanas (ja izķepurosies)! :)

23.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Perle

Dzintars nav ar pliku roku ņemams.

23.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Perle

Perle,mani ar šito huiņu nebaidi,zombē citus lohus. Esmu slimojis ar parastu gripu (100% viss kā mistiskajam kovidam)Tā ,ka varu pateikt kā saka latgaļi..ībāz tū kovidu sav dziļi ūkstā!Ja nesaprati tad varu pārtulkot.

24.apr 2021 Atbildēt

Komentēt