Turcijā dzīvojošā rakstniece Laima Kota feisbukā ievietojusi aizkustinošu bildi ar mundierī vārītiem kartupeļiem un nepilnu skābētu kāpostu burciņu.
Burciņā redzama arī sulīga lauru lapa. Uz jautājumiem, kas ir burciņā, Laima labprāt paskaidro, ka pati saskābējusi kāpostus, jo «tiiik ļoti sagribējās, ka nekur dēties. Uz Latviju taču netieku. Nebiju skābējusi trīsdesmit gadus, sanāca lieliski, lauru lapu pieliku smukumam un smalkai garšai. Tepat pie mājas vārtiņiem man aug lauru koks.» Rakstniece dalījusies ar pavisam vienkāršu recepti: ņēmusi lielu un stingru kāpostgalvu, saēvelējusi, pielikusi burkānus un sāli, un lieta darīta. Laima piebildusi, ka Turcijā īsto ķimeņu nav, un arī pēc tām viņa dikti sailgojusies...