Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Melotāju" rindas papildina seriālu veterāne Nevarauska

© Publicitātes foto

Marta pirmajā dienā pie skatītājiem nonāca kulta seriāla «Viņas melo labāk» jaunākā, pēc skaita devītā sezona, kur jau iemīļotajiem varoņiem pievienojušies septiņi jauni aktieri.

Šo septiņu aktieru vidū īpaši izceļama aktrise Kristīne Nevarauska-Atkočūne, kuru varētu dēvēt par seriāla aktrisi ar stāžu - viņa piedalījusies arī latviešu kulta seriālos «Neprāta cena» un «UgunsGrēks», tāpat arī «Būt mīlētai», «Saplēstā krūze» un «Šķiršanās formula». Kristīnes vārds lasāms arī pēdējo gadu populāro filmu «Dancis pa trim», «Svingeri» un «Nekas mūs neapturēs» titros. Seriālā «Viņas melo labāk» aktrisei tikusi Janas loma. Jana ir vēl viena seriāla jaunpienācēja Renāra (atveido Jānis Vimba) sieva, kurai ir viss, ko sieviete var vēlēties - skaistums, nauda un uzticīgs vīrs, taču to visu sabojā slimīgas un nebeidzamas greizsirdības lēkmes.

Izmaiņas notikušas arī seriāla veidotāju sastāvā - jaunajā sezonā režisora loma uzticēta aktierim un režisoram Mārim Bezmeram (viņš seriālā atveido Robertiņu). Ilggadējais režisors Sigits Račkis noslēdza seriāla astotās sezonas filmēšanu pērn vasarā un nolēma doties pelnītā atpūtā, vadības grožus uzticot Bezmeram, kurš jau iepriekš bija sadarbojies ar Rački filmēšanas laukumā gan kā aktieris, gan kā režisora domubiedrs.