Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Supernovas" sensācija Annna albumu prezentē automazgātuvē

© Publicitātes foto

Pandēmijas apstākļos, kas liedz tikties ar klausītājiem klātienē, mūziķi izdomā aizvien interesantākus koncertu tiešraižu un arī savu albumu prezentācijas formātus. Piemēram, Nīderlandē dzīvojošā latviešu dziedātāja un producente Annna sava debijas minialbuma atrādīšanai izvēlējās automazgātuvi.

Albuma «Mortgage On Toast» prezentācija notika, Annnai un nīderlandiešu producentam Bastianam Bendžaminam sēžot pie automašīnas «Tesla» stūres (un salonā). «Diemžēl tas pašlaik ir vienīgais «koncerts», kāds ar sociālo distancēšanos ir iespējams. Lielāki koncerti pašlaik gaidīs, bet nu cerēsim, ka šovasar jau varēsim kopā lēkāt,» »Vakara Ziņām« vēstīja Annna. Jāpiebilst, ka dziedātāja apņēmusies saviem lielākajiem faniem pa pastu izsūtīt organiskas bezalkoholisko kokteiļu paciņas, lai klausītāji varētu kopā ar viņu uzsaukt tostu par godu minialbuma iznākšanai.

Plašākai auditorijai Annna Latvijā kļuva pazīstama pagājušā gada sākumā pēc ļoti sekmīgās dalības konkursā «Supernova», izcīnot tajā trešo vietu - viņas dziesma «Polyester» ar lipīgo piedziedājumu par T krekliem joprojām ir viegli atsaucama atmiņā. Šī dziesma bija par lietām, kas ātri iziet no modes. Mūziķei šī ir tuva tēma - viņa uzstājas jau iepriekš lietotos vai ekomodes apģērbos un faniem piedāvā tikai ekoloģiskus suvenīrus.

Annnas īstais vārds ir Anna Madara Pērkone, viņai ir 26 gadi. Dzīvojusi Saulkrastos, taču 17 gadu vecumā devusies uz Nīderlandi, lai pēc vidusskolas pabeigšanas turpinātu mācības universitātē Māstrihā, kur trīs gadus skolojās diplomātijā. Pēc mācībām Anna Madara pārcēlās uz Amsterdamu, kur sāka strādāt savu sapņu darbu - kā pilna laika mūzikas producente vienā no lielākajām reklāmas mūzikas aģentūrām. Nu jau sešus gadus viņa dzīvo Amsterdamā.