Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kas ir Kaspara Kambalas jaunā draudzene?

© NO OLGAS GRINČENKO-PACIJENKO PERSONISKĀ ARHĪVA

«Kaspars ir ļoti sirsnīgs cilvēks, viņa emocionālā pasaule ir tik dziļa un bagāta, ka viņu var lasīt kā aizraujošu grāmatu. Un viņš ir tāds romantiķis…» acīmredzami iemīlējusies ir uzņēmēja Olga Grinčenko-Pacijenko, slavenā basketbolista un boksera Kaspara Kambalas mīļotā sieviete. Sarunā ar »Vakara Ziņām« viņa atklāj abu romantisko iepazīšanās stāstu.

Viņš taču ir «nenormāls»

«Tā kā es esmu krieviete, pirms iepazināmies, nezināju, kas ir Kaspars Kambala. Nepazīstu visas latviešu slavenības. Bet kā garu un izskatīgu čali es viņu Rīgas centrā biju ievērojusi jau no vasaras. Jo es pati esmu gara - metru astoņdesmit, un es garos čaļus pamanu. Vēl nodomāju: kādai gan ir paveicies…» smaidot stāsta Olga.

16 gadus nodzīvojusi laulībā, kurā dzimušas trīs meitas - Lukerija (16), Loreta (15) un Džulianna (11) -, viņa jau apmēram gadu dzīvoja šķirti no vīra. «Man bija pielūdzējs - bokseris, bet ar viņu attiecības nesanāca. Un kādudien, iegājusi «LNK Boxing» «Instagram» lapā paskatīties bokserus, ieraudzīju Kasparu: ā, tas ir tas pats čalis… Iegāju viņa profilā, sāku pētīt un vienkārši «salaikoju» dažas viņa bildes. Un pēkšņi vakarā viņš man raksta: «Nevarēju nepamanīt, ka esi salikusi man astoņus «laikus»…» Tajā vakarā sēdējām ar draudzeni, un draudzene teica, lai neko neatbildu, lai nerakstu viņam, ka viņš ir «nenormāls», «traks». Tā mēs «hi-hi, ha-ha», bet es atbildēju, un mēs sākām sarakstīties. Es to neuztvēru nopietni, jo tolaik «ienīdu visus vīriešus» un domāju, kas gan var sanākt no iepazīšanās «Instagram»… Biju noskaņota pat diezgan agresīvi: «Ko tu man raksti, ko tev vajag?! Es tūlīt atbraukšu, parunāsim!» Un viņš teica: «Brauc! Esmu centrā, pie drauga.» Es, protams, mašīnā iekšā un aizbraucu. Viņš iznāca ārā, un mēs trīs stundas nosēdējām mašīnā un runājām. Biju absolūtā šokā, cik dziļa ir viņa iekšējā pasaule, kādiem pārdzīvojumiem savas dzīves laikā viņš gājis cauri… Jau tajā pašā vakarā viņš pateica, ka ir attiecībās, aizgāja atpakaļ pie drauga, es aizbraucu mājās. Sešos no rīta Kaspars man rakstīja, ka domā par mani… Tā tas sākās,» »Vakara Ziņām« atklāj Olga, piebilstot, ka abi satikās pagājušā gada rudenī.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!