Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Agneses Zeltiņas meita svin pilngadību

© f64

Ar greznām svinībām restorānā "Ostas skati" aizvadītajā svētdienā savu 18 gadu dzimšanas dienu nosvinēja aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija.

Savu pirmo dzimšanas dienas dāvanu – milzīgu sniegbaltu rožu klēpi – Marija Romija Zeltiņa saņēma no savas mammas 22. septembra rītā. "Svinēsim nākamajā svētdienā," jau pirms nedēļas visus informēja aktrise Agnese Zeltiņa sociālajā saziņas portālā "Twitter". "Beidzot esam sacerējušas brīnišķīgu ielūguma tekstu! Neticami, ka man ir tāda meita!" savu prieku par gaidāmajām svinībām neslēpa Zeltiņa, kas visu pēdējo nedēļu veltīja meitas dzimšanas dienas ballītes rīkošanai. Piemēram, dažas dienas pirms tās aktrise gaidāmajai ballītei aktīvi meklēja košus mūzikla "Mamma Mia" stila disko tērpus. "Manai meitai ir laimīgas atmiņas par pagātni, prieka pilni mirkļi tagadnē un daudz cerību un solījumi nākotnē. Daudz laimes dzimšanas dienā, bērniņ!" pilngadības svētkos meitu sumināja Zeltiņa.

Marija Romija ir aktrises Agneses Zeltiņas un uzņēmēja Ričarda Bindes vecākā atvase. Bez savas divus gadus jaunākās pusmāsas Reičelas, kas dzimusi Marijas Romijas tēva laulībā ar Daci Bindi, Zeltiņas meitai ir arī astoņus gadus vecs brālis Robijs.

"VZ" sazinājās arī ar pašu gaviļnieci Mariju Romiju, lai aicinātu viņu pakomentēt dzimšanas dienas norisi un lūgtu padalīties ar kādām savu svinību fotogrāfijām. "Kā jūs to uzzinājāt?!" neviltots bija slavenās aktrises meitas pārsteigums. Joprojām neizpratusi to, ka mazajā Latvijā šādas svinības ne no viena nenoslēpsi, meitene tomēr neakceptēja "VZ" vēlmi iegūt fotogrāfijas legālā ceļā, bez daudziem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem tik netīkamā paparaci darba iesaistes. "Jūs tomēr gatavosiet publikāciju? Nu labi. Tikai atcerieties, ka ļauni darbi vienmēr nāk atpakaļ," nedaudz patielējusies un atgādinājusi sazin kādus sen pagātnē bulvārpreses viņai nodarītos grēkus, "VZ" pat mazliet piedraudēja Marija Romija. Tikmēr viņas māte ar saviem iespaidiem par svinībām dalījās jau nākamajā rītā pēc tām: "Vakar izdevās grandioza un sirsnīga ballīte, paldies visiem, kas palīdzēja un piedalījās, Marijas astoņpadsmit tika nosvinēti godam! Dancing Queen! (tulk. no agļu val. – dejojošā karaliene).