Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kā Daudziņi gandrīz neiepazinās

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Sieviešu izaugsmes un iedvesmas forums «Līdere» šoruden notika trešo reizi. Mēs dzīvojam gan ar lieliem mērķiem un grūti aizsniedzamiem ideāliem, gan ikdienas dzīvi, un nereti tieši ikdienā neredzam iedvesmu. Bet tā tur ir.

Foruma lektores un lektori aicināja noticēt sev, uzdrošināties riskēt, nebaidīties kļūdīties, izvirzīt ambiciozus mērķus, jā, pat tādus, kā glābt visu planētu. Forumā sievietes tika motivētas mest pie malas kautrību un neizlēmību. «Sievietes nelabprāt uzņemas augstākā līmeņa vadību, bet, ja jūs nesēžat restorānā pie galda, tad esat kādam ēdienkartē vai uz šķīvja,» nesaudzīgi rezumēja «Pedersen & Partners» globālā partnere Evita Lune. Ja mokāties bailēs par to, ko teiks citi, noderēs Ilzes Viņķeles pastāsts par publisku klupienu. Ja gribas šaubīties, vai es viņam patīku, izlasiet Zanes Daudziņas iepazīšanās prelūdiju! Dzīve nav tikai drāma vai traģēdija. Mēs pašas izvēlamies, kādā žanrā dzīvot.

[...]

Es Vilim nepatīku...

Aktrise un runas trenere Zane Daudziņa pastāstīja personiskas atmiņas par to, kā gandrīz neiepazinusies ar nākamo vīru.

Kamēr Zane un Vilis Daudziņš nebija tuvu pazīstami, bet tikai saredzējās no attāluma, Zanei radies priekšstats, ka šim puisim viņa nepatīk. Vilis bijis nīgrs, skatījies caur pieri. Kad sapazinušies tuvāk, pārrunājuši pirmos iespaidus viens par otru. Atklājies, ka Vilis esot uzreiz novērtējis: Zane viņam patīk, diemžēl nav sasniedzama, tāpēc iepīcis katru reizi, kad saticis iepatikušos meiteni.

Par laimi, reiz situācija izveidojusies iepazīšanai labvēlīga, un abi apjēguši, cik ļoti alojušies. Atcerēsimies ‒ nav tā, kā izskatās, un nebaidīsimies riskēt!