Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Raimondam Elbakjanam projekts ar bagātnieku Osinovski

© RAIMONDA ELBAKJANA PRIVĀTAIS ARHĪVS

«Ghetto Games» dibinātājs Raimonds Elbakjans šobrīd ir iesaistījies jaunā izaicinājumā, savus spēkus un idejas viņš iegulda Gruzijā lielākajā nekustamo īpašumu projektā Kaukāza reģionā «Tbilisi Hills Golf & Residences». Vairāk par pagrieziena punktu karjerā un to, kas viņu vieno ar pusmiljona eiro kukuļošanas lietā iesaistīto Igaunijas bagātnieku Oļegu Osinovski un viņa draudzeni Anastasiju Udalovu, Raimonds Elbakjans atklāj sarunā ar žurnālu »Vakara Ziņas«.

"Mēs strādājam pie projekta «Tbilisi Hills Golf & Residences». Ņemot vērā, ka Latvijā mums veiksmīgi izdevās attīstīt ielu sportu un redzot lielo jauniešu iesaisti, projekta vadītāja Anastasija Udalova, kas vienmēr aktīvi sekoja līdzi «Ghetto Games» attīstībai un, droši varu teikt, ir liela projekta fane, kā kompānijas CEO pārstāve izvēlējās mūs aicināt komandā pie darba mārketingā, lai šo unikālo projektu nestu tautās visā tā košumā. Viss, kas saistīts ar projekta mārketingu, ir mūsu atbildība. Šis ir lielākais nekustamo īpašumu projekts Kaukāza reģionā, tiek būvēta pilsēta pilsētā ‒ 331 hektāru liels ciemats pieciem tūkstošiem ģimeņu. «Tbilisi Hills» ir ekskluzīvs, ļoti kvalitatīvs nekustamo īpašumu projekts, kur ir privātmājas, apartamenti, dvīņu mājas, 18 bedrīšu golfa laukums, kas 2019. gadā ieguva 34. vietu Eiropā starp 5000 golfa laukumiem. Kalns atrodas 800 metru augstumā virs Tbilisi. Tie, kuri ir bijuši Tbilisi, zina, ka vasarā tur ir diezgan karsts: +30, +35 grādi. Tādēļ vietējie, kas ir maksātspējīga auditorija, izvēlas dzīvot pie mums kalnā, kur temperatūra ir par pieciem līdz astoņiem grādiem zemāka. Tur tiek veidota unikāla pilsēta pilsētā, kas ir kā jaunas dzīves kvalitātes platforma vietējiem un iebraucējiem, samērā augsti situētiem cilvēkiem.

Pirms diviem gadiem pirmo reizi aizbraucu uz Gruziju. Man ļoti iepatikās šis projekts, bet nebija nekādu domu par to, ka tur varētu strādāt. Pirms pusgada tiku uzaicināts šajā projektā, tas bija reizē gan izaicinājums gan liels kompliments no kompānijas puses. Izaicinājumi man patīk, tāpēc lēmumu pieņemt nebija grūti."

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!