Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Singapūras satīna" klipā policista lomā ‒ narkokurjers Priverts

© Publicitātes foto

Pirmajā nedēļā vairāk nekā 134 000 skatījumu interneta vietnē «YouTube» – tādi ir latvju repa grupas «Singapūras satīns» jaunā singla «Bambaleo» videoklipa rezultāti. Lielā mērā tas izskaidrojams ar narkotiku biznesa aprindām pietuvinātā Rolanda Priverta dalību šajā klipā, kurš iejūtas policijas komisāra lomā. Nez, ko par to domā īstie policisti…

Konkurē ar Trampa intervijām

«Singapūras satīns» šobrīd interneta vietnēs ir viena no pieprasītākajām latvju grupām - tās superhits «Piededzini mann» gada laikā «YouTube» tika skatīts 3,1 miljona reižu, bet iepriekšējais singls «Blingi» mēneša laikā savāca ap 454 000 skatījumu, tomēr «Bambaleo» ar saviem 134 000 skatījumiem tikai pirmajā nedēļā vien ir īpašs gadījums. «Tas ir iespaidīgs skaitlis. Veselu nedēļu tas ik dienu bija skatītākais klips Latvijas teritorijā, ieskaitot arī ārzemju ražojumus, sākot no Trampa intervijām līdz pat slaveno amerikāņu reperu klipiem,» sarunā ar »Vakara Ziņām« apmierinātību pauda «Singapūras satīna» dalībnieks Edgars Bāliņš. Viņš neslēpa, ka «Priverta nozīme tajā visā, protams, ir, taču dziesma arī bez klipa kaut vai tajā pašā «Spotify» bija ļoti pieprasīta».

Nu ne jau Ķuzi!

Jāatgādina, ka skandalozais Rolands Priverts pēdējo 20 gadu laikā vairākkārt tiesāts un arī notiesāts par narkotiku kontrabandu, turklāt viņš pieķerts dažnedažādās valstīs, sākot no Gvajakilas lidostas Ekvadorā līdz pat mūsu pašu lidostai «Rīga». Dziesmas «Bambaleo» videoklipā šis vīrs tēlo policijas komisāru. Bāliņš tajā neko sliktu nesaskata: «Tas ir domāts ar humoru un ironiski. Arī abi pārējie policisti ir visai attāli no šīs sfēras - reperi Prusax un Steps no apvienības «New Wavy». Tas, lai būtu lielāks pārsteiguma moments - ja mēs pieaicinātu klipam Intu Ķuzi, tad taču tas galīgi nebūtu tas!»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!