Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Anna Klēvere uzdāvina sev Parīzi

© ANNAS KLĒVERES PERSONISKAIS ARHĪVS

«Nekad nevajag sevi uztvert pārāk nopietni,» saka Latvijas Nacionālā teātra aktrise Anna Klēvere. To viņa arī sev novēl dzimšanas dienā, kas ir šodien, 3. jūnijā.

«Mana dzimšanas diena man nozīmē vasaras sākumu. Parasti zied maijpuķītes, un to smarža man rada tādu viegli priecīgu kņudoņu vēderā,» saka aktrise un atklāj, ka dzimšanas diena, kura īpaši palikusi atmiņā, bija pirms dažiem gadiem, un viņa to viena pati pavadījusi Parīzē. «Staigāju pa pilsētu, vakarā aizgāju uz klasiskās mūzikas koncertu, ēdu vakariņas vienatnē... Un tā bija neparasta, īpaša sajūta - esmu ar sevi divatā, man nav ne ar vienu jādalās ne savās sajūtās, ne iespaidos, ne pārdomās. Tas viss tikai man vienai. Tā bija brīnišķīga dāvana.»

Anna uzskata, ka šobrīd mēs piedzīvojam īpašu laiku, kurā, pirmkārt, mums dota iespēja vēlreiz iepazīties katram pašam ar sevi.

«Secinājumi ir dažādi, bet mums ir iedots arī laiks, lai sevī gan paravētu nezāles, gan arī paslavētu sevi par ko labu... Galvenais, nekad nevajag sevi uztvert pārāk nopietni, ko arī sev dzimšanas dienā novēlu. Un esmu priecīga un pateicīga par iespēju šo dienu pavadīt tieši tā, kā es to vēlos. Un Rīga man patīk tieši tikpat ļoti cik Parīze!»

Sirsnīgi sveicam jubilāri!