Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pudniks lamā Levitu, Viņķeli un Kariņu

© Kaspara Pudnika personiskais arhīvs

Mūziķis un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks sadarbībā ar aktieri Zigurdu Neimani nofilmējuši satīrisku video. Šajā klipā Kaspars Pudniks atveido latvieša lomu, kurš, krīzes novests, dodas pie Psihā Terapeita, kuru klipā atveido Zigurds Neimanis, lai dalītos ar savu stāstu par notiekošo valstī.

Par situāciju ar vīrusu!

«Mani kaitina Latvijas «sabiedriskie» mediji, kas nespēj vai negrib atspoguļot reālo situāciju Latvijā un visā pasaulē. Raksta paši nez ko. Baida cilvēkus. Dzen stresā ar saviem virsrakstiem. Pazemo citādi domājošos.

Domājošam cilvēkam jau šobrīd tā kā būtu jābūt skaidrai bildei par to, ka visa šī vīrusa lieta ir no mušas uzpūsts zilonis acu aizmālēšanai, kamēr notiek citas, daudz nopietnākas lietas. Ja jūs man jautāsiet - vai tu tici vīrusam? Es neticu! Zinu, ka vīrusi uz planētas Zeme ir dzīvojuši miljoniem gadu pirms cilvēka un dzīvos vēl miljoniem gadu pēc cilvēka… Un!? Tik neobjektīva informācijas analīze vēl nav redzēta.

Ja jau tā patīk rakstīt par cilvēku mirstību, tad esiet tik laipni blakus stabiņos ierakstiet lūdzu, cik cilvēku šajā laika periodā ir nomiruši ar vēzi, ar gripu, cik ar HIV, cik ar diabētu un ‒ galu galā, cik pasaulē ir nomiruši vienkārši no bada? Katru dienu pasaulē nomirst apmēram 160 000 cilvēku… paskaitiet, cik cilvēku ir nomiruši no 2020. gada 1. janvāra līdz šim brīdim? Bet tas taču nav interesanti, to labāk nezināt, tas nav ērti!

Cilvēki slimo, un, jā, esam mirstīgi! Un dabisko atlasi neviens vēl nav atcēlis!»

Par valdību un uzticību

«Nu, ko jūs stāstāt, ka cilvēki uzticas valdībai. Protams, neuzticas. Un kādēļ, lai to darītu, ja sistemātiski viņi mums melo? Vienīgais, ko viņi prot un dara, ir naudas pārdalīšana sev un sev «mīļajiem». Kariņš, Levits, Viņķele un citi. Nožēlojami cilvēciņi! Ne mazākās kripatiņas uzticības, par cieņu vispār nerunājot. Sadalīs naudu, bet atdot vajadzēs tiem, kas ne centa no tās nav dabūjuši! Kā vienmēr! Nekas nemainās!

Protams, var pagarināt ārkārtas stāvokli - ja saņem tūkstošus algā, katru mēnesi. Kas tad viņiem. Ko darīt cilvēkam, kuram nav ienākumu, vēl vairāk - ir aizliegts strādāt un pelnīt,» būdams ļoti sašutis par esošo dīkstāves laiku, valdībai dusmīgus vārdus velta Kaspars Pudniks.