Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Bondarei jubileja Lieldienās, bet vārda diena Ziemassvētkos

© F64 Photo Agency

Māksliniece Ieva Bondare 20. aprīlī svin 48. dzimšanas dienu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« viņa atklāj, ka tieši šajā datumā bieži vien iekrīt Lieldienas, bet vārda diena savukārt ir Ziemassvētkos.

«Ļoti bieži ir Lieldienas un man dzimšanas diena, ko svinu mājās kopā ar ģimeni un mīļiem draugiem. Gadu no gada ir līdzīgs dzimšanas dienas rituāls. Saviem viesiem lieku galdā pašas gatavotas pusdienas vai vakariņas. Tā kā ir arī Lieldienas, tad tiek domāts arī par mazajiem bērniem. Telpas ir dekorētas Lieldienu noformējumā, piemēram, ar olveida dekorācijām. Krāsas ievēroju tās, kas saistās ar Lieldienām. Šajā gadā mana jubileja ir nedēļu vēlāk, tādēļ nesakrīt ar Lieldienām. Iepriekšējos gados manās jubilejās meitas ir cepušas kūkas. Dzimšanas diena ir viena no iespējām, kad visiem satikties.

Savukārt Ziemassvētkos iekrīt mana vārda diena. Esmu īpaša ar šīm dienām. Ziemassvētkos vārda diena, bet uz Lieldienu laiku dzimšanas diena.

Jebkuru mammu svētkos iepriecina bērnu pārsteigumi. Tie vienmēr ir interesanti, īpaši un ar izdomu. Jo lielāks bērns paliek, jo interesantāks ir viņa sarūpētās dāvanas pasniegšanas veids. Domāju, ka viss, kas ir saistīts ar bērniem, sievietēm sagādā vislielāko prieku un pārsteigumu. Protams, arī draugi vienmēr cenšas mani samīļot vai iepriecināt,» pastāsta Ieva Bondare.

Vēlam jubilārei radošo enerģiju un iedvesmu jauniem mākslas darbiem!