Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Mucenieci bijušais vīrs, būdams alkohola reibumā, izliek no mājām

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Krievijā dzīvojošā latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece nākusi klajā ar ļoti drosmīgu stāstu, kurā vēsta, ka viņas bijušais vīrs, arī aktieris, Pāvels Prilučnijs, ar kuru esot šķīrusies šā gada februārī, būdams kunga prātā, pacēlis pret viņu roku, atņēmis mobilo tālruni, kā arī novedis bērnus līdz izmisumam.

Pāra laulība gan oficiāli vēl nav šķirta, un abi dzīvojuši zem viena jumta Piemaskavas privātmājā. Agatei ar bērnu pieskatīšanu un saimniecības darbiem palīdz viņas mamma, kas no Latvijas pārcēlusies pie meitas. Dienā, kad Agates bijušais laulenis alkohola reibumā uzdarbojās, aktrise ģimenes skandālu atspoguļoja «Instagramā» no mammas profila, ar asarām acīs stāstot bijušā vīra «varoņdarbus». Ar abiem bērniem - dēlu Timotiju un meitu Miu - Agate tās pašas dienas vakarā pārcēlās uz pilsētas dzīvokli.

Pāvels Prilučnijs un Agate Muceniece ir kopā kopš 2011. gada. Abu attiecības dzimušas filmēšanas laukumā, kad aktieri filmējās Krievijā populārajā seriālā «Slēgtā skola». Agate un Pāvels ļoti bieži viesojās arī Latvijā, kur pāris atpūtās Agates vecāku lauku īpašumā. Pāvels aktieru kopīgajās brīvdienās sēdās pie stūres un pats no Maskavas atvizināja ģimeni uz Latviju. Taču nu ģimenes idillei pielikts punkts.

Jau esot drošībā - pilsētas dzīvoklī ar abiem bērniem un mammu, Agate Muceniece ziņoja, ka varbūt nevajadzējis publiski izklāstīt šo ģimenes situāciju, bet viņa cer, ka tādējādi bijušais laulenis Pāvels Prilučnijs beidzot nāks pie prāta un beigs lietot grādīgos.