Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Normunds Pauniņš: Man ir sajūta, ka esmu 35 gadus vecs!

© Normunda Pauniņa privātais arhīvs

Grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš ir dzimis skaistā pavasara dienā 19. martā, un šogad viņš svin 51. dzimšanas dienu.

Dziedātājs Normunds Pauniņš sarunā ar »Vakara Ziņām« gan atzīst, ka tādu īpašu jubileju svinēšanas tradīciju viņam neesot. «Taču jāatzīst, ka man patīk un, ja vien var atļauties, dzimšanas dienas vēlos svinēt maksimāli pompozi. Lai būtu skatuve un muzikanti, un viens no mūziķiem noteikti būtu es pats. Lai ir daudz viesu, kas klausās mūsu priekšnesumus. Man patīk savu dzimšanas dienu nosvinēt, apvienojot to ar darbu. Protams, tās pompozās dzimumdienas nav daudz bijušas. Pirmo reizi šādi savu jubileju svinēju, kad man palika 47 gadi, un otrā reize bija pērn, kad rudenī uz Rīgas VEF Kultūras pils skatuves atzīmēju 50. dzimšanas dienu,» teic gaviļnieks.

Taču tās jubilejas, kuras Normunds nesvin tik pompozi, parasti tiek pavadītas draugu un tuvāko cilvēku lokā. «Vados pēc sajūtām, gribu svinēt vai nē! Piemēram, pagājušajā gadā, kad man palika 50 gadi, devos ar savu meitu uz restorānu un tā pavisam mierīgi un klusi pasvinējām, apēdām suši un iedzērām vīnu,» stāsta Normunds.

Dziedātājs apzinās, ka laiks skrien ātri un gadi nenovēršami iet uz priekšu: «Šīs sajūtas pie manis atnāca diezgan vēlu, tikai tad, kad man tuvojās 50. jubileja, jo, kamēr ir 40, 43, 45, 47, tu par to nedomā, tikai skrien. Jāatzīst, ka pēc 50 gadu jubilejas atkal viss ir iegājis vecajās gultnēs un vairs nedomāju un nejūtu, cik vecs esmu. Man pašam ir sajūta, ka esmu 35 gadu vecs!»

Normund, lai izdodas saglabāt jaunības dzirksti un turpini priecēt klausītājus ar skaistām dziesmām!