Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Inesei Galantei mazdēls pasniedz aizkustinošu dāvanu

© Ineses Galantes privātais arhīvs

12. martā allaž elegantā operdziedātāja Inese Galante atzīmēja savu 66. dzimšanas dienu, ko šoreiz pavadīja Vācijā kopā ar meitu Diānu Galanti, viņas vīru Aleksandru un mazdēlu Laurentu.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Inese Galante atklāj, ka savā jubilejā nav lielāka prieka kā būt kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem - ģimeni. «Tā kā visu laiku esmu ceļā, ļoti novērtēju to brīdi, kad varu pabūt kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem, galvenais - mazdēlu. Mums visiem patīk aiziet uz kādu restorānu un labi paēst, vai arī izbrīvēju laiku, un uz pāris dienām kaut kur kopā aizbraucam, un tādos brīžos varu izslēgt arī mobilo tālruni un neatbildēt uz zvaniem. Savu dzimšanas dienu salīdzinu ar Ziemassvētku laiku, jo mani pārņem tieši tādas pašas izjūtas, kad gribas pavadīt laiku ar savu ģimeni,» stāsta jubilāre.

Šajā jubilejā Inese Galante no mazdēla saņēma ļoti aizkustinošu dāvanu. Proti, Laurents (5 gadi) bērnudārzā bija uzzīmējis nošu līnijas un notis un zīmējumu priecīgs pasniedza vecmāmiņai.

Gadās arī reizes, kad meita Diāna ar ģimeni nevar būt kopā ar operdziedātāju viņas jubilejā, tad Inese aizlido uz kādu no siltajām zemēm, kur arī dzīvo viņas draugi, lai relaksētos un restartētos, un pasildītos saulītē.

Vēlam operdziedātājai enerģiju, stipru veselību un lai labi skan!