Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kādēļ aktrise Anete Krasovska internetā neatklāj savu privāto dzīvi?

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Dailes teātra aktrisei un TV3 seriāla «Viņas melo labāk» zvaigznei Anetei Krasovskai populārās interneta vietnes «Instagram» profilam ir vairāki tūkstoši sekotāju. Sociālajā vietnē viņa regulāri publicē gaumīgus foto un sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, kāda satura informāciju par sevi ir gatava vēstīt publiskajā telpā.

«Es saprotu, ka pēdējā laikā šī vietne ir kļuvusi ļoti populāra. Cilvēki to ļoti daudz izmanto un iespaidojas no tās. Jā, man šajā vietnē ir arī dažādi sadarbības partneri. Ja arī kaut ko reklamēju vai iesaku cilvēkiem, tās ir lietas, kas mani pašu interesē, ko pati lietoju un patērēju.

«Instagram» profilā es dalos ar savām ikdienas bildēm. Ja paskatās manu ierakstu biežumu, tad jāatzīst, ka ielieku vienu bildi divos mēnešos, kad atceros, ka kaut kas tomēr būtu jāievieto.

Nedomāju, ka šo vietni vajadzētu izmantot tikai kā reklāmas platformu. Katrs jau dara kā grib! Ir personības, kas tieši caur «Instagram» komunicē ar cilvēkiem. Es pati arī mēdzu palasīt, ar kādu informāciju citi cilvēki dalās. Godīgi sakot, nekad nerakstu par savu privāto dzīvi, jo neuzskatu, ka mana privātā dzīve būtu jāiztirzā internetā. Ja tā ir intervija kādā preses izdevumā, tad es izvēlos, ko stāstīt un ko ne.

Visbiežāk «Instagram» saņemu vēstules no saviem skatītājiem. Seriāla «Viņas melo labāk» potenciālais skatītājs ir jaunieši. Bērni vecumā līdz 16 gadiem, un ļoti daudz vēstuļu saņemu tieši no viņiem. Man ir liels prieks, ka šie paši jaunieši raksta, ka skatās ne tikai seriālu, bet nāk arī uz teātra izrādēm. Viņi interesējas par TV un teātri. Godīgi sakot, es ļoti reti atbildu uz fanu vēstulēm. Varbūt tas ir mans mīnuss!? Es neesmu šo portālu uztvērusi tik nopietni, kā to dara citi. Paužu to, kas man svarīgs, bet neaizraujoties ar privātām detaļām. Manu dzīvesstāstu zina tie cilvēki, kuriem tas jāzina. Tie ir tuvākie cilvēki un mani draugi. Un savs dzīvesstāsts man nav jāizstāsta publiski vairākiem tūkstošiem cilvēku. «Instagram» profilā man ir 18 tūkstoši sekotāju, bet nekad neesmu pievērsusi skaitļiem uzmanību. Man liekas, ka tas skaitlis neko nenozīmē. Tas ir vienkārši cipars, kas tur parādās. Tikpat labi man bija doma uzlikt, ka neredz, cik tev ir sekotāju.

Ko manā dzīvē mainītu, ja nebūtu «Instagram», ko tas mainītu manā attīstībā? Profesionālajā dzīvē vai privātajā dzīvē tas neko nemainītu. Tā vienkārši ir tāda papildu lieta, kur nositu laiku, paskatoties «Instagram» bildītes. Citreiz tas ir diezgan liels laika patēriņš,» pastāsta Anete Krasovska.