Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Diāna Galante: Steidzīgajā dzīves ritmā pabūt kopā!

© Diānas Galantes privātais arhīvs

Ineses Galantes fonda vadītāja, arī slavenās operdziedātājas meita Diāna Galante dienu pirms Starptautiskās sieviešu dienas svin dzimšanas dienu. Šoreiz viņa savu svētku dienu pavadīs Vācijā, kur dzīvo ar ģimeni.

Diāna Galante sarunā ar »Vakara Ziņām« atzīst, ka dod priekšroku laika pavadīšanai draugu kompānijās. «Es ļoti mīlu cilvēkus. Un man arī patīk svinēt savas dzimšanas dienas, kuras pavadu ar saviem vismīļākajiem un vistuvākajiem, kas ir gudri un pozitīvi cilvēki. Daudzus no viņiem pazīstu jau vairāk nekā 20 un 30 gadus, esam kopā jau no bērnības, kopā izauguši. Daudzi no šiem cilvēkiem ir tik tuvi man, gluži kā radinieki. Šīs tikšanās reizes jubilejās ir ļoti nepieciešamas, jo tad notiek enerģijas apmaiņa,» saka Diāna.

Viņa pastāsta, ka dzimšanas dienas parasti tiek svinētas jautrā atmosfērā, kad var no sirds izsmieties un izdejoties. «Tā kopā būšana ir ļoti svarīga mūsu steidzīgajā dzīves ritumā. Jo ikdienā jau mēs tik bieži nesatiekamies, sarunājamies tikai pa telefonu vai «vatsapā», bet tās tomēr nav klātienes tikšanās, kad varam viens otram ieskatīties acīs un pieskarties,» piebilst gaviļniece.