Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Rinaldo sevi piesaka populārākajā Somijas TV šovā

Rinaldo sevi pieteicis Somijā populārajā dziedošo talantu šovā «The Voice of Finland» (Somijas balss). Atliek vēlēt viņam veiksmi un panākumus, iekarojot Somijas mūzikas tirgu. © Rinaldo privātais arhīvs

Dziedātājs Rinaldo jeb Ritvars Sunītis jau otro gadu ar ģimeni dzīvo Somijas galvaspilsētā Helsinkos. Pavisam nesen viņš nosvinēja 29. dzimšanas dienu un sevi pieteicis Somijā populārajā dziedošo talantu šovā «The Voice of Finland» (Somijas balss).

Uz Somiju Rinaldo pārcēlās, jo viņa dzīvesbiedre Inese Sīmane jau 20 gadus ar ģimeni dzīvo šajā valstī. «Tāpēc, daudz nedomājot, lai sievai būtu ērtāk, jo viņai te ir sakārtota dzīve, arī es pārcēlos uz Somiju. Reizēm jau sailgojos arī pēc Latvijas. Nekur jau nav tik labi kā mājās! Reizēm jau izdodas aizskriet arī pie ģimenes uz Latviju. Divu pēdējo gadu laikā Latvijā esmu bijis sešas reizes. Diemžēl dzīve ir ieviesusi savas korekcijas,» skaidro Rinaldo, kurš jau iedzīvojies Helsinkos. Ikdienā viņš pārvietojas ar automašīnu, kā arī apmeklē somu valodas kursus. Tiesa gan, ar valodas apguvi tik viegli nemaz neiet, jo somu valoda nav no vieglajām.

6. februārī Rinaldo nosvinēja savu 29. dzimšanas dienu. Svinības kā pārsteigumu vienā no Helsinku restorāniem bija sarīkojusi Rinaldo mīļotā sieviete. «Ir jau patīkami, ka ir dzimšanas diena, bet nu tie gadi arvien straujāk iet uz priekšu un kļūstu tikai vecāks. Taču sūdzēties nevaru, kaut ko jau esmu savā dzīvē paspējis izdarīt. Lai arī oficiāli vēl neesmu precējies, drīzumā gatavojos to darīt. Esmu ļoti laimīgs, ka mums aug meita, jo, manuprāt, tas ir pats interesantākais, kas dzīvē var notikt. Tas dzīves laiks jau mums nav dots bezgalīgs, tāpēc bērni ir pats svarīgākais, ko aiz sevis atstāt,» aizdomājas dziedātājs.

Arī savu muzikālo karjeru Rinaldo nav nolicis malā un šobrīd sevi ir pieteicis Somijas populārajā dziedošo talantu šovā «The Voice of Finland» (Somijas balss).

Visu rakstu lasi šīs nedēļas "Vakara Ziņas" žurnālā.