Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pavasarīgā saulesbriļļu ballīte

© Ingrīda Punka

Stilīgas rīdzinieces un galvaspilsētas saviesīgās dzīves baudītājas aizvadītajā nedēļā pulcējās tirdzniecības centrā «Alfa», lai novērtētu jaunākās tendences saulesbriļļu un briļļu ietvaru modē.

Ingrīda Punka

6. februārī «LVX OPTIKA», kas Latvijas tirgū piedāvā ļoti plašu luksusa zīmolu briļļu klāstu, tīkla jaunajā veikalā tirdzniecības centrā «Alfa» rīkoja pavasarīgu saulesbriļļu ballīti.

Ingrīda Punka

Pasākums bija ļoti krāšņs. Vakara vadītāja, populārā stiliste un tendenču noteicēja Žanna Dubska viesus iepazīstināja ar pavasara sezonas aktuālajiem saulesbriļļu modeļiem un novadīja nelielu meistarklasi par to, kā pareizi izvēlēties briļļu ietvarus, lai tie atbilstu individuālajam stilam un sejas formai.

Ingrīda Punka

Publika atzinīgi novērtēja plašo ekskluzīvo modeļu klāstu - veikalu tīkls «LVX OPTIKA» piedāvā gan klasiskus ikdienas ietvarus, gan arī ultramodernas brilles, ko nēsā zvaigznes visā pasaulē (piemēram, dziedātāja Madonna).

Ingrīda Punka

Žanna Dubska uzsvēra, ka pareizi izvēlētas brilles ir jebkura koptēla odziņa, kas palīdz sievietēm izskatīties jaunākām, glītākām un pārliecinātākām par sevi. Konkrēti šīs dzeltenās brilles ir tieši tādas un ir stilistes vismīļākās brilles! Žanna izteicās, ka tagad ne tikai kurpēs vērts ieguldīt lielu naudu, bet arī brillēs - tās būtiski pārvērš izskatu un pievērš uzmanību.

Ingrīda Punka

Tovakar bija arī loterija, galvenā balva necerēti tika Baltijas modes federācijas prezidentei Jeļenai Strahovai, kurai reti dzīvē laimējas tikt pie vinnesta loterijās. Jeļena tovakar piemērīja vairākas ekskluzīvas brilles.

Ingrīda Punka

Prezentācija izdevās kā draudzīga, tematiska mājas ballīte - ar mūziku, selfijiem, šampanieti, uzkodām un beigās pat uzdejošanu!
Kā pārliecinājās klātesošie, izvēlēties piemērotākās brilles, tas nav nemaz tik vienkārši - tik daudz zīmolu, kuru vidū «Gucci», «Cartier», «Saint Laurent», «Montblanc», «Alexander McQueen», «Bottega Veneta», «Balenciaga», brilles tik dažādas pēc formas, izmēra, tonējuma un rotājumiem.

Zīmola «LVX OPTIKA» filozofija - pasaulē vispopulārākie zīmoli par pieejamām cenām. Cenu līmenis: no vidējām līdz «premium».

Ingrīda Punka

Starp briļļu ballītes apmeklētājiem populārs pāris - dizainere Dace Krieviņa-Bahmane ar vīru Rolandu.

Ingrīda Punka

No kreisās mārketinga aģentūras «PR linija» vadītāja Irēna Drozdova, līdzīpašniece Vladislava Galkina, Žanna Dubska un vakara vadītājs, impozantais Miķelis Visockis.