Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Svetlana Leva: Publiski savus gadus neatklāju!

© Svetlanas Levas privātais arhīvs

Pasākumu organizatore Svetlana Leva jau vairākkārt atzinusi, ka sievietei nav pieklājīgi vaicāt viņas gadu skaitli. «Man vienmēr ir 18,» februāra sākumā nosvinējusi dzimšanas dienu, koķeti nosaka jubilāre.

Dzimšanas dienu Svetlana atzīmēja Rīgā kopā ar vīru, Vecrīgas viesnīcas «Grand Palace Hotel» vadītāju Bernardu Levu un abu meitu Kristīnu. Jubilārei nezinot, meita uz divām dienām ieradās Rīgā no Austrijas pilsētas Sanktpoltenas, lai sveiktu mammu. «Šoreiz svinības aizritēja klusi un mierīgi, jo nesvinēju apaļu jubileju. Man ir svarīgi, ka dzimšanas dienu vienmēr pavadu kā pati vēlos, jo tā tomēr ir mana svētku diena. Visbiežāk kaut kur aizlidojam atpūsties, jo man ļoti patīk ceļot. Taču šoreiz ar ģimeni palikām Rīgā un devāmies vakariņās uz restorānu. Vislielākā dzimšanas dienas dāvana bija meitas ierašanās, ar kuru tik bieži neizdodas būt kopā, jo viņa jau vairākus gadus dzīvo Austrijā,» atklāj Svetlana.

Šobrīd jubilāre izbauda vēl vienu dzimšanas dienas dāvanu, proti, ar draudzeni no dzimtās Sanktpēterburgas aizceļojusi uz eksotisko Taizemi. «Bernards diemžēl nevarēja mums pievienoties,» viņa piebilst.

Svetlana, sveicam jubilejā! Novēlam piedzīvot interesantus un aizraujošus ceļojumus.