Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Irēna Drozdova: Dzimšanas dienu svinēšu nedēļas garumā!

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

11. februārī dzimšanas dienu svin mārketinga aģentūras «PR linija» vadītāja Irēna Drozdova.

«Pēdējos gados dzimšanas dienas ir kļuvušas par maniem mīļākajiem svētkiem, jāatzīst, ka senāk tā nebija. Protams, arī iepriekš ir bijušas ballītes. Nekad neesmu izlaidusi savas dzimšanas dienas svinības. Savukārt pēdējos piecus gadus es ļoti gaidu savu dzimšanas dienu,» stāsta Irēna.

Pērn ar draugu 11. februārī jubilāre bijusi Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Taču, kad atgriezusies mājās, draugi un draudzenes bija sagatavojuši neparastu dzimšanas dienas pārsteigumu. «Ierodoties man Rīgā, draugi bija inscenējuši, ka mūsu dzīvoklī bijuši zagļi un esam apzagti. Draugi bija paslēpušies dzīvokļa otrajā stāvā un mani filmēja, vēroja, kāda būs mana reakcija, arī mans draugs bija par to informēts. Taču jau pēc brīža draugi iznāca no slēptuves un sveica mani jubilejā. Tiešām iespaidīgs pārsteigums,» tā Irēna.

Šoreiz jubileja ir iekritusi darba dienā - otrdien. Taču Irēna ir apņēmības pilna sarīkot svinības darba dienas vakarā savās mājās. Ir uzaicināti vairāki viesi - ģimene, draugi un tuvākie cilvēki, kurus jubilāre pārsteigs ar pašas gatavotu svētku maltīti. «Tātad sākšu svinēt otrdien un beigšu nākamās nedēļas pirmdienā. Esmu ļoti iedvesmota, lai svinības izvērstos lieliskas,» teic jubilāre.

Irēna, lai veiksme biznesā un daudz jaunu projektu!