Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Gustavito izgājis ellei cauri, kamēr ieguvis atlētisku ķermeni

© Gustava Vītoliņa privātais arhīvs

Jau pavisam drīz 21. un 22. februārī atlētiski vīrišķīgo, draudzīgo un atsaucīgo Gustavu Vītoliņu, ko šovbiznesa aprindās vairāk pazīst kā DJ Gustavito, redzēsim Ķīpsalas hallē, kur viņš vadīs festivālu «Erots». Gustavs ne tikai dīdžejo Latvijā, citviet Eiropā un Amerikā, bet ir arī puišu šovgrupas «Male Empire Night out Show» dalībnieks un divu bērnu tētis.

Rūpēsies par dinamisku «Erotu»

Erotikas festivālu Ķīpsalā Gustavs Vītoliņš vadīs jau otro reizi. «Pirmo reizi šo festivālu vadīju 2017. gadā, bet 2018. gadā piedalījos kopā ar puišu grupu «Male Empire Night out Show». Tad gadu izlaidu un šogad atkal būšu festivāla vadītājs, jo organizatori mani uzrunāja un piedāvāja iesaistīties jaunajā festivāla konceptā. Šoreiz man uz skatuves nebūs partneres. Būšu viens, bet, lai Ķīpsalas hallē būtu lielāka dinamika, pieaicināju Dj Get Dizzy.

Šogad festivāla lielākā kustība, lai kurā brīdī cilvēki arī ierastos Ķīpsalā, būs pie galvenās jeb lielās skatuves. Te arī es darbošos, iepazīstināšu klātesošos ar šovprogrammu, bet starp šoviem iesaistīšu publiku dažādās divdomīgās un nerātnās aktivitātēs. Šoreiz vairāk darbošos ar publiku, bet pēc festivāla darba laika beigām - trijos naktī turpat uz lielās skatuves iegriezīsim ballīti, lai cilvēki neizklīst, lai neiet meklēt, kur citviet ballēties, bet paliek izdejoties Ķīpsalā. Tad es no pasākuma vadītāja pienākumiem pārcelšos pie dīdžeja pults.

Pašlaik liekam kopā scenāriju un visu plānojam. Būs interesanti! Arī pats nevaru vien sagaidīt festivālu,» «Erota» norisi atklāj Gustavs.

Karjeru veido kā Latvijā, tā ārpus tās robežām

Sekojot līdzi DJ Gustavito aktivitātēm sociālajos tīklos, skaidri redzams, ka viņš ļoti bieži darba darīšanās dodas ārpus Latvijas. «Jā, es joprojām esmu rezidents naktsklubā «Coyote Fly». Es esmu šajā klubā no pašas pirmās dienas un pērnā gada oktobrī nosvinēju 14 gadus, kopš esmu «Coyote Fly». Kā dīdžejs spēlēju arī privātās ballītēs. Pērnā gada oktobrī un novembrī ar grupu «Male Empire Night out Show» bijām jau trešajā Amerikas tūrē uz diviem mēnešiem. Pēc tam vēl nedēļu paliku Maiami, kur nosvinēju savu jubileju, kā arī uzspēlēju kā dīdžejs ballītēs. Atgriežoties decembrī mājās, ķēros klāt pie vēl viena projekta, ko īstenoju pēdējos gados, proti, esmu Ziemassvētku vecītis. Katru gadu krietni paplašinās mans klientu loks - tie ir gan privāti pasūtījumi, gan no bērnudārziem, tāpēc man jāpiesaista arī citi Ziemassvētku vecīši. Turklāt pērnā gada nogalē mums pievienojās arī Grinčs - pasaku tēls, kas nozaga Ziemassvētkus. Martā un aprīlī kopā ar šovgrupu «Male Empire Night out Show» mums stāv priekšā dinamiski mēneši gan tepat Latvijā, gan citviet Eiropā. Lai visus šos projektus īstenotu, jāpaveic vispirms mājas darbs un jāsagatavojas, lai viss noritētu kvalitatīvi. Tāpēc paralēli notiek mēģinājumi un sagatavošanās darbi,» viņš pastāsta.

Jāuzsver, ka Gustavs nečīkst par dzīves apstākļiem un ir atradis iespēju, kā sabalansēt savu ģimenes dzīvi ar darba pienākumiem un naudas pelnīšanu. Viņš darbojas ne tikai Latvijā, bet lieliski sevi pierādījis arī ārpus dzimtās zemes robežām.

Kā tikt pie tik atlētiska ķermeņa?

Lai sevi izrādītu «Male Empire Night out Show» šovprogrammās, ir nepieciešams atlētisks ķermenis, un Gustavs var tik tiešām lepoties ar sportisku vizuālo tēlu, par ko sajūsminās arī daiļā dzimuma pārstāves. Taču, mīļās dāmas, jūs varat tikai pamielot acis, jo Gustavs jau daudzus gadus dzīvo laimīgu ģimenes dzīvi un ar sievu Sanitu audzina divus bērnus. Savukārt pie sportiskā auguma viņš pavisam nopietni sāka strādāt pirms četriem gadiem. «Tobrīd biju riktīgi apvēlies. Dodoties atpūsties uz skaistām pludmalēm, fotografējām, pēc tam skatījos attēlus un priecājos par to, kas redzams fonā, bet ne tikai par savu izskatu. Tad arī sapratu, ka tā vairs nevar un gribu iegūt tā saukto sešpaku jeb presi. Tad arī metos iekšā jaunajā izaicinājumā. Profesionāls treneris sastādīja man treniņu programmu, kā arī palīdzēja sastādīt ēdienkarti. Izvirzīju savu mērķi, ko vēlos sasniegt konkrētā laika posmā. Esmu izgājis cauri ellei. Neslēpšu, tas bija ļoti grūti. Bet vēlējos pārbaudīt, vai es vēl varu ko mainīt!? Visgrūtākais bija atteikties no ierastajiem ēšanas paradumiem. Ja ir liekais svars, tad ir nepieciešams kaloriju deficīts un visu laiku esi badā. Pienāk ēdienreize, tu ēd savu ēdienu, bet zini, ka to, kas tev tik ļoti garšo, ēst nevari. Taču, tikko kā pamanīju pirmās vizuālās pārmaiņas, tas kļuva par manu dzīvesveidu. Tagad, kad ir sakārtojusies vielmaiņa un ir pilnvērtīgi treniņi, varu šad tad arī pagrēkot un apēst kādu picu, burgeri vai kotleti ar ceptiem kartupeļiem.

Līdz ar vizuālā izskata izmaiņām, saņēmu piedāvājumus piedalīties dažādos projektos,» par savu dzīvesstilu pastāsta Gustavs Vītoliņš.

Informācija par festivālu!

«Erotā» būs iespēja izvēlēties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Ja vēlaties būt pavisam tuvu māksliniekiem un gūt pavisam īpašu pieredzi, iegādājieties VIP biļeti, kas nodrošinās vietu blakus galvenajai skatuvei.

Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā (www.bilesuserviss.lv), kā arī www.bezrindas.lv. Festivāla biļete derīga vienreizējai ieejai vienā no pasākuma dienām. VIP biļete derīga izvēlētajai pasākuma dienai un izvēlētajam cilvēku skaitam.

«Erota 2020» norises laiki:

21. februāris 20.00 līdz 3.00

22. februāris 19.00 līdz 3.00