Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Liene Šomase beidzot atklās savu privāto dzīvi

No kreisās – dzejniece un TV šovu zvaigzne Magone Šutoviene, Latvijas slavenākais «drag queen» Amuna Davis un dziedātāja Liene Šomase. © STV Pirmā!

Ar jaunu sezonu pie televīzijas «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks skandalozais realitātes šovs «Slavenības. Bez filtra», kas līdzās jau dzejnieces Magones Šutovienes dzīves peripetijām – attiecībām ar vīriešiem, jaunās grāmatas tapšanu un mazuļa gaidīšanas laiku, ļaus iepazīt un ielūkoties divu citu sabiedrībā zināmu personību ikdienā – priekos, bēdās un arī problēmās.

Pirmo reizi drosmīgi savas privātās dzīves durvis plašākai sabiedrībai atvērs arī dziedātāja Liene Šomase - Latvijā labi pazīstamā māksliniece līdz šim centusies ieturēt zināmu distanci un savu privāto dzīvi publiski neizrādīt. Nu skatītāji beidzot varēs redzēt, kā dzīvo šī sieviete, un uzzināt, ka patiesībā Liene Šomase ir daudz kas vairāk par dziedātāju - viņa ir māmiņa, sociālā uzņēmēja, garīgā miera meklētāja un ezotērikas, kā arī vēdisko rituālu piekritēja. Kā viņas maigā, gaišā sievietes sirds ikdienā tiek galā ar nemitīgajiem izaicinājumiem un emocionālajiem pārdzīvojumiem? Un kāda ir patiesā popularitātes cena?

Savukārt Latvijas slavenākais «drag queen» Amuna Davis jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis atklās, kā viņā sadzīvo divas personības - frizieris Dāvis un tik košā Amuna. Ko nozīmē būt atšķirīgam Latvijā, cik daudz laika un naudas viņš velta sava spilgtā tēla radīšanā un kādas ir pašmāju «drag queen» kultūras aizkulises?

Jau no 3. februāra, no pirmdienas līdz pat ceturtdienai pulksten 18.25 televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» skatītāji varēs sekot līdzi trīs pavisam privātiem attiecību stāstiem - īstiem notikumiem un patiesām emocijām. TV kameras ik dienu sekos līdzi šova dalībnieku gaitām, ļaujot uzzināt visu par viņu privātās dzīves noslēpumiem un gūt sen gaidītas atbildes par to, kāda patiesībā ir viņu ikdiena.