Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Madara Grēgere: Svinu tikai apaļās jubilejas!

© Madaras Grēgeres privātais arhīvs

28. janvārī 28. dzimšanas dienu svinēja dziedātāja Madara Grēgere.

«Šogad mana dzimšanas diena noritēja salīdzinoši mierīgā gaisotnē. Pa dienu satikos pie pusdienu galda un pasvinējos ar ģimeni, bet vakariņot jau devos draugu kompānijā uz restorānu «Chef's Corner», kur viesojos pirmo reizi. Turklāt arī restorāns man tovakar sarūpēja pārsteigumu un iepriecināja ar gardu saldo ēdienu ar dzimšanas dienas svecīti. Vakars noslēdzās uz pozitīvas nots.

Lielākoties jau svinu apaļās jubilejas. Tā kā šogad nav apaļas jubilejas, turklāt tā bija darba dienā, tādēļ lielu ballīti nerīkoju. Varbūt, ja jubilejas datums būtu brīvdienā, tad sarīkotu ko lustīgāku. Taču man ļoti patika šajā dienā pabūt kopā gan ar ģimeni, gan satikties ar draugiem. Tiesa gan, laikapstākļi šajā dienā nebija diez ko iepriecinoši, jo mums šogad nav arī sniegotas ziemas, bet šajā dienā sajutos laimīga un starojoša, un priecīga, ka man līdzās ir lieliski cilvēki un ģimene, un tas jau arī ir cilvēka dzīvē pats galvenais. Kā pats sevi noskaņo, tā arī diena paiet! Savā jubilejā saņēmu daudz apsveikumu un tādēļ saku visiem saviem draugiem lielu paldies, ka mani atcerējās,» tā Madara Grēgere.

Jubilāre pēc horoskopa ir Ūdensvīrs, un viņa tic astroloģijas prognozēm. Madara gan piebilst, ka šajā dzīves periodā neseko līdzi sava horoskopa prognozēm, bet savulaik diezgan bieži lasījusi to, kas sagaida Ūdensvīrus.

Sveicam Madaru Grēgeri jubilejā!