Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ilze Meirupska Eglīte sarīko sev randiņu

© Ilzes Meirupskas Eglītes privātais foto

Sabiedrisko attiecību konsultante Ilze Meirupska Eglīte savu dzimšanas dienu svin 7. janvārī. Pēc Vecgada skaļajām svinībām un notikumiem savu jubileju Ilze svin mierīgākos un klusinātākos toņos.

«Pēc trakā gada nogales skrējiena, kad Ziemassvētku kņada, bērnudārza un skolas «eglītes», dāvanu iegāde mijas ar krāšņām salūta puķēm naksnīgajās debesīs un jaudīgu gadumijas ballīti, mana dzimšanas diena ir laiks, kuru gribu veltīt tikai sev. Tas ir mans jaunais gads, kad cenšos kaut uz brītiņu sarīkot randiņu pašai ar sevi - saprast, kas paveikts un kas vēl jāizdara.

Man patīk svinēt dzīvi, taču šajā dienā noteikti negribu sevi apgrūtināt ar svinību vietas meklēšanu, izklaides plānošanu vai rasola griešanu. Tāpēc jau vairākus gadus dzimšanas dienā nerīkoju skaļas ballītes - tā vietā labprātāk aizeju uz kino vai palutinu sevi ar kādu skaistumkopšanas procedūru. Tas palīdz sakārtot domas un dod spēku atkal jaunam skrējienam.

Ticu, ka ik rītu mums ir izvēle - būt laimīgam vai no gultas izkāpt nīgram un dusmu pilnam. Tāpēc savā jubilejā jo īpaši cenšos pati uzburt savu lielisko svētku sajūtu - pirms ļauties dienas ritumam, mēdzu sapucēties un uzvilkt savu mīļāko kleitu vai pagriezt skaļāk radio un dejot līdzi dziesmai, samīļot savējos apmaiņā pret svētku buču un tā noķert to vienreizīgo svētku burvību. Dzimšanas dienas ir manējās, kad vienkārši ļaujos un baudu - un no sirds saku paldies ikvienam, kurš savā steidzīgajā ikdienā atvēlējis laiku, lai ar siltu sveicienu klātienē, zvanu, īsziņu vai apsveikumu sociālajos tīklos palīdzētu to padarīt vēl maģiskāku,» savās pārdomās par dzimšanas dienu dalās Ilze Meirupska Eglīte.

Lai ikviens jaunā gada rīts sākas ar pozitīvu noskaņu!