Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ekskluzīvi foto no Kiviču kāzām! Vai Liene gaida bērnu?

© Vilnis Izotovs

3. janvārī pēc gadu ilgas kopābūšanas Mārupes novada dzimtsarakstu nodaļā gredzenus mija mūziķis Andris Kivičs un skaistumkaraliene un gleznotāja Liene Skulme. Pēc kāzām Liene pārgājusi vīra uzvārdā.

Andris un Liene Kiviči gadu sākuši ar priecīgu notikumu - kāzām, tādējādi sarīkojot sev svētkus. «Mūsu kāzas izvērtās ļoti vienkāršas, mierīgas un sirsnīgas. Labākas kāzas nevar vēlēties. Mūsu kāzu dienā nebija nekā lieka, tikai tas, kas nepieciešams. Mums nebija bagātīga kāzu mielasta galda ar siļķi kažokā un karbonādēm,» piebilst Andris. Pāris nevēlējās rīkot pompozas kāzas ar kuplu viesu pulku, tieši tādēļ viņu dzīves svarīgajā notikumā klāt bija tikai vedēji - kāzu salona «Bride to Be» vadītāja Aivita Dumberga un pasākumu producents, deju treneris, draugs un Lienes deju partneris Eldars Salvis Rozentāls, kā arī operators Oskars Andersons, kas visus dienas notikumus iemūžināja videofilmā, un fotogrāfs Vilnis Izotovs. Jau drīzumā uzfilmētais materiāls nonāks gan pie interneta lietotājiem, gan TV skatītājiem, šobrīd jaunais pāris meklē sponsorus, lai šo projektu varētu realizēt.

Lai arī sociālajos tīklos jau uzvirmojušas runas, ka Liene ir bērniņa gaidībās, pāris šo faktu komentē izvairīgi. Liene vien noslēpumaini smaida par ģimenes pieaugumu, ne apstiprinot, ne noliedzot šo faktu.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā vai www.vz.lv