Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Laura Raila: Patīkami, ka esmu dzimusi gada pirmajā dienā!

© Nika Egorova

Īpašajā datumā ‒ 1. janvārī, kad tikko kā esam pavadījuši veco un sagaidījuši jauno gadu, savu jubileju svinēja dziedātāja Laura Raila-Lakstīgala.

«Sena paruna vēsta ‒ kā sāksi jauno gadu, tā pavadīsi visu gadu. Tad man gads sākas ar svētkiem. Mūsu dzimtā ir ļoti interesants fakts, ka ne tikai es esmu dzimusi 1. janvārī, bet arī mana vecvecmamma ir nākusi pasaulē šajā pašā datumā.

Mana jubileja vienmēr izvēršas par aizraujošu piedzīvojumu. Ko tik visu neesmu darījusi! Kad nosvinēts Jaungads un sākas mana dzimšanas diena, esmu gan skrējusi no viena koncerta uz otru un izbaudījusi kolēģu sveicienus, un brīnumsvecīšu sprakšķus savā automašīnā, salūtu vērojusi, braucot pāri Vanšu tiltam, jo bija jāpaspēj uz nākamo uzstāšanos. Esmu arī izmēģinājusi, kā šos svētkus ir svinēt Ēģiptē, kur ir kolektīvā viesnīcā mītošo jubilāru sveikšana. Bija interesanti, kā dažādu valstu iedzīvotāji mani apsveica.

Savukārt ar draugiem sanāku kopā jau no savas 18. dzimšanas dienas. Ļauju viņiem pāris dienas atpūsties pēc gadu mijas, un tad svinam. Arī ar ģimeni, protams, vienmēr skaisti pasēžam manos svētkos. Bērnībā vienmēr priecājos, kā jau bērns, ka man vienīgajai bija dāvanas 1. janvārī. Teikšu godīgi, ir ļoti patīkami, ka esmu dzimusi gada pirmajā dienā,» par savu dzimšanas dienas zīmīgo datumu aizdomājas Laura Raila-Lakstīgala.

Sveicam dziedātāju jubilejā! Un vēlam dzirkstošu un piedzīvojumiem bagātu jauno gadu!