Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kristīne Lindenblate: Gadi skrien, bet nespēju tos noķert!

© Kristīnes Lindenblates privātais arhīvs

Šomēnes 48. dzimšanas dienu svinēja mūziķu producente, skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate. Taču ne jau pases datiem ir nozīme Kristīnes dzīvē, viņa atzīst, ka jūtas kā 27 gados.

«Es esmu dzimusi pirms Ziemassvētkiem, bet manai mammai dzimšanas diena ir tieši Ziemassvētku vakarā - 24. decembrī. Es pēc horoskopa esmu strēlnieks, bet mamma ir mežāzis. Kā zināms, strēlnieki ir paši labākie! Protams, visi strēlnieki nav vienādi. Te jāpēta daudz nopietnāk katra strēlnieka horoskops. Jo nav taču divu vienādu cilvēku! Piemēram, ar māsīcu esmu dzimusi vienā gadā, un starp mūsu dzimšanas dienām ir tikai divu dienu starpība, bet mēs esam tik dažādas,» teic Kristīne.

Vaicājot, kāds bijis aizvadītais gads, vai viss iecerētais ir paveikts un kādu viņa vēlētos nākamo gadu, skaistumkonkursu organizatore secina, ka gadi tik ātri skrien, ka nepaspēj tos noķert: «Un man visu laiku liekas, ka neesmu neko izdarījusi. Kaut gan tajā pašā laikā es organizēju gan starptautiskos, gan vietējos skaistumkonkursus. Esmu sākusi arī producēt koncertprogrammas. Un ir vēl virkne visādu plānu. Taču visu laiku nepamet sajūta, ka neko neesmu sasniegusi. Nav man vēl piepildījuma sajūtas. Liekas, ka es kaut ko kavēju un neesmu visu paspējusi paveikt. Iespējams, ka esmu pārāk liela perfekcioniste, tāpēc visu laiku sevi analizēju.»

2020. gada maijā Latvijā notiks Kristīnes rīkotais skaistumkonkurss «Misis Latvija», augustā pirmo reizi Baltkrievijā viņa rīkos skaistumkonkursu «Top of the world classic», kas ir domāts dāmām, sākot no 50 gadu vecuma, bet novembrī Dienvidamerikā būs konkurss «Plus size» un «Mrs/Miss Top of the World».

Kristīne, daudz laimes jubilejā, lai piepildās nākamā gada ieceres!