Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. 10 lietu, kas raksturo Katrīnu Gupalo

© Foto no personiskā arhīva

Pianiste un dziedātāja Katrīna Gupalo ir viena talantīgākajām jaunajām mūziķēm Latvijas šovbiznesā. Jau šajos Ziemassvētkos, 25. un 26. decembrī, Ķīpsalas hallē izskanēs iecienītie Rīgas Ziemassvētku koncerti, kuros uzstāsies arī Katrīna. Krāšņajā koncertā mākslinieki aicinās ne tikai sapņot, bet arī iedvesmoties lieliem darbiem! Mēģinājumu procesa laikā pirms skaistajiem Ziemassvētku koncertiem aicinājām dziedātāju atklāt tās desmit lietas, kas raksturo viņas personību, pasvītrojot gan rakstura šķautnes, gan to, kas iedvesmo jauniem sapņiem, mērķiem un skaņdarbiem.

Klavieres

«Tieši sēžot pie klavierēm, man rodas iedvesma, rodas mūzika. Klavieres ir mana radošā laboratorija, kur varu eksperimentēt.»

Interesanti, ka Karīnas dzīvesdraugs ir pazīstamais pianists Andrejs Osokins. Tādēļ klavieres abu mājās skan bieži.

Nakts un sniegs

«Naktī, kad zemi pārklājusi pūkaina sniega sega, viss apklust, nomierinās, var labāk ieklausīties sevī un tvert iedvesmu no kosmosa.»

Trakas idejas un to realizācija

«Filmēt mūzikas videoklipu uz slīpa, slidena jumta novembra naktī vētras laikā vienā peldkostīmā vai milzīgas koncerttūres noorganizēšana pašas spēkiem - jā, tas brīžiem ir biedējoši, bet - kāpēc gan ne? »

Ņujorka

«Ņujorka ir pilsēta, kas man dod ticību sev. Viss ir iespējams, ja vien tajā ir ielikts pietiekami daudz darba, enerģijas, mīlestības un laika.»

Parīze

«Tā ir mana mīlestības pilsēta. Turklāt Parīzē viss ir tik garšīgi!»

Fredijs Merkūrijs un Deivids Bovijs

«Mākslinieciski man ar mūziķi Deividu Boviju ir neticami daudz kopīga, bet Frediju Merkūriju es vienkārši mīlu,» par mūziķiem, kurus apbrīno, stāsta dziedātāja.

Sievišķība

«Mazās, melnās kleitiņas, koķetēšana, kaķīgas kustības, rūpes par vīrieti un viltīgs smaidiņš. Nezinu, no kurienes man tas, bet citādi nevarētu būt.»

Mākslinieku «Aira Laiviņa Artists» komanda

«Aira Laiviņa Artists» ir Latvijā un ārpus tās atzītu mākslinieku - mūziķu, dejotāju, rakstnieku, fotogrāfu - un producentu komanda, kas 2015. gadā apvienojās, lai atklātu jaunas mākslinieciskās izpausmes. «Viņi ir mani cīņu biedri, bez kuriem nebūtu iespējama nevienas trakās idejas realizēšana. Man patīk strādāt komandā un arī dalīt prieku par padarīto!»

Perfekcionisms

«Visu, ko daru, daru līdz galam un vienmēr gaidu to pašu no citiem,» rūpīgo pieeju jebkuram projektam, ko uzsākusi, atklāj dziedātāja.

Kaktusi un tekila

«Kad sapņoju par Kaliforniju, satiekos ar draugiem, sarīkojot tekilas vakaru.»