Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Suvorova un Gobziņš kā "Lielie Muļķi"

© Publicitātes foto

Latvijā radīts jauns seriāls «Lielie Muļķi», kas uzņemts «mocumentary» jeb dokumentālā seriāla satīras formā. Seriāls sekos līdzi trīs labākajiem draugiem, viņu tuvākajiem cilvēkiem un citiem Lielo Muļķu ciema iedzīvotājiem, un pirmizrādi tas piedzīvos jau 2020. gada 1. janvārī. Līdzās jau iepazītām šovbiznesa zvaigznēm un aktieriem iepazīsiet arī jaunus talantus, kas sevi spilgti pieteiks jaunajā seriālā. Piedāvājam jums, »Vakara Ziņu« lasītāji, ekskluzīvu iespēju ielūkoties seriāla «Lielie Muļķi» tapšanas aizkulisēs.

Seriāla galvenajās lomās redzēsim Kristapu Strūbergu (populārās jauniešu grupas «Singapūras satīns» mūziķi), komiķi un arī grupas «Singapūras satīns» biedru Edgaru Bāliņu, aktieri Paulu Iklāvu, aktrises Elīnu Bojarkinu un Aminatu Grietu Diarru, mūziķi Robertu Gobziņu, komiķi Jolandu Suvorovu un citus.

«Lielie Muļķi» sekos līdzi trīs labākajiem draugiem, viņu tuvākajiem cilvēkiem un citiem Lielo Muļķu ciema iedzīvotājiem. Izrādās, ka Latgalē arī dabā pastāv šāds ciemats Lielie Muļķi.

Sadarbībā ar «Helio Media» seriālu veidojuši jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, solot šo kā labāko seriālu 2020. gadā. Līdz nāks kāds cits.

Ieskats seriālā!

Daudziem talantiem apveltītais Jānis Ūga jeb draugiem Garais ar savu dzīvi ciematā Lielie Muļķi lepojas tik ļoti, ka, atgriežoties no peļņas Anglijā, līdzi ir atvedis kameras, lai visai pasaulei un mums visiem parādītu dzīvi Lielajos Muļķos.

Nekur nav tik labi kā mājās, kur mīt labākie draugi - Garais, liriskā dvēsele Rainītis un nenogurdināmais mīlnieks, vīrišķās enerģijas pārpilnais un neticamu presīti uzkačājušais Egīls. Parādīt visai pasaulei Lielo Muļķu ievērojamākās vietas, paražas un cilvēkus ir viņu galvenā misija. Viens no šiem ievērības cienīgajiem cilvēkiem ir Garā draudzene Keitija, kuru uztrauc nepieciešamība padarīt pasauli labāku. Un vēl viņu uztrauc Lielo Muļķu mēra Aļņa Muļķa jaunatklātā meita Laima, kura vēl tikai izzina ciemu un tā iedzīvotājus.

Viņi visi ir aizrautīgi sava dzimtā ciema patrioti, kuri ikdienai neļauj būt pelēkai un apnicīgai, jo viņi zina - Lielajos Muļķos var notikt jebkas. Un vēl! Viņiem ir būtiski, ka jūs nejaucat viņus ar blakusciemu Mazie Muļķi!

Publicitātes foto

Aktrise Aminata Grieta Diarra seriālā atveidos meiteni Laimu, kas, atklāsies, ir mūziķa Roberta Gobziņa atveidotā varoņa - pagasta padomes priekšsēdētāja Aļņa Muļķa - ārlaulības meita, kas pabeigusi galvaspilsētā modeļu skolu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« aktrise pastāsta, ka, saņemot piedāvājumu filmēties šajā seriālā, viņu ieinteresējis seriāla formāts - dokumentālās satīras formā veidots stāsts. «Es šajā seriālā atveidoju meiteni, kas ir vienīgā persona no Rīgas, jo visi pārējie jau ir ciema Lielie Muļķi iedzīvotāji. Man ir interesanti pavērot, kas tad šajā ciematā notiek. Lai arī sākotnēji man liekas, ka tas ir tīrais «sviests», taču, jo ilgāk dzīvoju šajā ciematā, jo sāku aprast ar visām lietām, kas tur notiek,» par seriāla notikumiem stāsta Aminata. Viņa arī ir sajūsmā par iespēju filmēties ar tādiem pašmāju šovbiznesa grandiem kā Robertu Gobziņu un Jolandu Suvorovu.

Publicitātes foto

Garais ala Jānis Ūga, ko atveido Kristaps Strūbergs no mūsdienu populārās hiphopa grupas «Singapūras satīns».

Publicitātes foto

Jānis Ūga nodegustē Rainīša, ko atveido komiķis un Singapūras satīna» dalībnieks Edgars Bāliņš, gatavotos kulinārijas brīnumus.

Publicitātes foto

Komiķe Jolanda Suvorova šajā seriālā iejutīsies Roberta Gobziņa atveidotā varoņa - pagasta padomes priekšsēdētāja - sekretāres lomā. Komiķei šajā lomā nevajadzēs mainīt savu īsto vārdu, jo arī seriālā viņa spēlē Jolandu. Runājot par dalību šajā seriālā, Jolanda nebeidz vien jūsmot par iespēju būt Roberta Gobziņa atveidotā varoņa sekretārei: «Nu man ir ļoti smuks priekšnieks - vīrietis labākajos gados. Roberts arī reālajā dzīvē jau daudzu gadu garumā nemainās, kā ir bijis jauns un smuks, tā arī palicis.»

Publicitātes foto

Jolanda Suvorova atklāj, ka jaunais seriāls būs ļoti jauks, un viņa ir pārliecināta, ka skatītājiem patiks. «Man patīk trīs seriāla jaunie varoņi, ļoti forši un smieklīgi puikas. Seriāla darbībā tiek atspoguļoti ļoti dažādi notikumi - kāzas, kapi, mīlestība, iedzeršana,» piebilst populārā komiķe.

Publicitātes foto

Lielo Muļķu pagasta padomes priekšsēdētājs Alnis Muļķis, ko atveido mūziķis Roberts Gobziņš.

Publicitātes foto

Jaunā seriāla zvaigzne - Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, kas seriālā spēlē Egīlu. Šim varonim ļoti patīk atkailināties, lai parādītu, cik viņam labi trenēti torsa muskuļi.

Publicitātes foto

Viens no «Lielo Muļķu» režisoriem Alberts Viegliņš atklāj, ka seriāla filmēšanas process norisinās gan Rīgā, gan arī lauku reģionos. Alberts sevi dēvē par jauno režisoru. Viņš pastāsta, ka «Lielo Muļķu» ideja jau dzimusi pirms trim gadiem, kad tika attīstīts seriāla stāsts un domāti tā varoņi, bet reālie seriāla filmēšanas darbi sākušies šā gada oktobrī.

Nepalaid garām jauno seriālu!

Seriāls «Lielie Muļķi» būs vērojams «Shortcut» lietotnē, kas pieejama arī «Helio iTV», jau no jaunā gada pirmās dienas - 2020. gada 1. janvāra.

Šobrīd ir nofilmētas astoņas epizodes, bet režisori sola, ka seriāla turpinājumam vajadzētu sekot.