Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Jeļena Marga un Eduards Liniņš. Strēlnieki, kurus vieno kopīgs dzīves mērķis

© F64 Photo Agency

Decembra sākumā savas jubilejas svin laulāto pāris – etiķetes speciāliste Jeļena Marga un radio ētera personība Eduards Liniņš.

«Man jubileja ir 8. decembrī, bet Eduardam 4. decembrī. Abas jubilejas svinēsim vienā dienā - 8. decembrī, kad mūsmājās būs svētku brokastis, uz kurām esam aicinājuši savus bērnus - Eduarda dēlu Miķeli, manu meitu Mariju un mazmeitu Patrīciju, kā arī mūsu ģimenes draugus. Tas tiešām ir liktenis, ka mums abiem jubilejas ir vienā mēnesī, turklāt ar dažu dienu starpību. Pagājušajā gadā mums bija katram savas jubilejas svinības, bet šogad svinēsim kopā. Šajā laikā vīrs katru darba dienas vakaru ir teātrī, jo ir «Spēlmaņu nakts» žūrijas pārstāvis, un tādēļ mēs nevaram darba dienās rīkot svinības, bet brīvdienā bez problēmām,» pastāsta Jeļena Marga.

Svētku brokastis Jeļena gatavos pati, bet pirms tam Eduards sarūpēs nepieciešamos produktus. «Uz svētku galda būs desmit dažādu ēdienu - trīs zivju, trīs gaļas un trīs dārzeņu ēdieni, un kā desmitais ēdiens būs kliņģeris vai torte. Vēl gaidu iedvesmu, lai izdomātu, kā šoreiz pārsteigšu viesus. Protams, gatavošu savu «firmas ēdienu» - pankūkas ar ikriem, būs arī Eduarda iecienītās sēnes. Mūsu draugu lokā ir cilvēki, kas ir veģetārieši, ir tādi, kas ciena gaļas ēdienus. Man ir svarīgi padomāt par katra ciemiņa gaumi,» teic namamāte.

Runājot par gadskaitļiem, Jeļena nosaka, ka sen vairs ar vīru gadus neskaita. «Tikai ejot pie ārsta, mums jāatceras savs personas kods. Mums ar vīru ir tik aktīvs dzīvesveids, ka nav laika domāt un skaitīt savus gadus,» viņa nosaka.

Abi pēc horoskopa ir Strēlnieki. Lai arī pāris astroloģijai īpaši nepievēršas, Jeļena nosaka, ka viņai ar vīru dzīves mērķi ir kopīgi, turklāt pēc rakstura abi ir mierīgi, nekonfliktē un ir par sevi pārliecināti cilvēki, kas atbilst arī Strēlnieka horoskopa zīmes raksturojumam.

Vēlam jubilāriem - veselību, možu garu un mīlestību!