Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. «Colt» Elīna maina imidžu – pikants skatuves tērps un blondi mati

Līdz ar blondo matu toni Elīna, lai arī dzied rokmūziku, vizuāli kļuvusi sievišķīgāka. © Ģirts Ozoliņš, Mārtiņš Zilgalvis/F64 photo agency

Rokgrupas «Colt» soliste Elīna Krastiņa, kas jau gadu darbojas šajā grupā, ļāvusies jaunām pārvērtībām un no tumšmates kļuvusi par gaišmati. Tāpat arī viņas skatuves tēls kļuvis efektīgāks.

Grupas soliste sarunā ar »Vakara Ziņām« paskaidro, ka viņai regulāri mainoties matu krāsa. «Šobrīd man ir pārejas posms pēc frizūru konkursa, kurā es biju ar krāsainiem matiem. Tagad pastāv opcija - palikt ar gaišiem matiem vai arī izvēlēties tumšus. Laikam jau šo jautājumu atstāšu sava friziera ziņā, jo viņam ik gadu rodas jaunas idejas, kā mani vizuāli pārveidot. Tādēļ nākamreiz jau varbūt redzēsiet mani citā veidolā,» pastāsta Elīna Krastiņa.

Arī viņas skatuves imidžs gada laikā ir krasi mainījies un palicis seksīgāks. Konkrēti, šis tērps, ar kuru Elīna uzstājās «Bilžu 2019» veterānu koncertā, sastāv no ādas ar mežģīnēm. «Katra iejušanās konkrētā stilā pieprasa no manis iet šim stilam līdzi. Kāpēc gan nepamēģināt kaut ko, kas nepārkāpj robežu!? Un es šajā tēlā jūtos ļoti ērti. Izmēģināt kaut ko jaunu, ko līdz šim neesmu darījusi, ir jauks izaicinājums un man patīk. Šo tērpu palīdzēja vienotā tēlā sakombinēt stiliste un šuvēja. Šis un daudzi citi skatuves tērpi ir speciāli darināti priekš grupas «Colt» koncertiem. Manam vizuālajam tēlam ir jābūt ieturētam, kā jau es teicu, lai nepārkāptu robežu, lai viss ir gaumīgi,» tā Elīna.

Ģirts Ozoliņš, Mārtiņš Zilgalvis/F64 photo agency

Jaunajā tēlā Elīnu Krastiņu grupas «Colt» sastāvā sastapām mūzikas un mākslas festivāla «Bildes 2019» veterānu koncertā, kas norisinājās Rīgā, VEF Kultūras pilī.

Ģirts Ozoliņš, Mārtiņš Zilgalvis/F64 photo agency

Elīna un «Colt» vīri.

Ģirts Ozoliņš, Mārtiņš Zilgalvis/F64 photo agency

Šā gada pavasarī Elīna Krastiņa ar grupu «Colt» uzstājās «Arēnā Rīga», kur norisinājās Latvijā populāru mūziķu, Ziedot.lv un Latvijas Televīzijas kopīgi organizētais labdarības koncerts smagi slimu cilvēku atbalstam - «Vienoti par iespēju!». Šeit vēl Elīna redzama ar tumšiem matiem un ne tik pikantā tērpā.