Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Jubilāres Ievas Brantes novēlējums sev: Jebkurā laikā pagriezties un aiziet!

Ieva Brante šā gada sākumā pirms sacensībām gaisa akrobātikā. Foto tapis sporta studijā «LimitLess». © Ievas Brantes privātais arhīvs

Zīmīgi, ka juristes, sporta entuziastes un veselīga dzīvesveida popularizētājas Ievas Brantes dzimšanas diena ir valsts atceres dienu un svētku mēnesī, tādēļ nav jautājumu, kāpēc viņa allaž ir tik enerģiska valsts sabiedrisko norišu līdzdalībniece. Šoreiz Ieva padalījās ar sev adresētu dzimšanas dienas novēlējumu, kas varētu iedvesmot arī citas dāmas.

«Tu vari jebkurā laikā pagriezties un aiziet. Un vari jebkurā laikā atnākt un palikt. Tu izvēlies, ar ko, kad un kāpēc vēlies pavadīt laiku. Tu dozē savu klātbūtni citiem, veltot savu laiku. Savām dzīves prioritātēm laiks jāvelta vispirms. Tu esi patstāvīga savā domāšanā, un tev nevajag neviena piekrišanu vai atļauju, lai justos labi. Tev ir komfortabli arī pašai ar sevi. Tu esi laimīga, smaidīga un pašpārliecināta. Tu piepildi pasauli ar labo, un pasaule dod to atpakaļ divtik. Tu dod, ņem, paturi vai laid vaļā, un tas izdodas. Tu esi sevi atradusi. Nē, tu neesi iedomīga vai augstprātīga. Tu vienkārši zini, ko vēlies.

Tu nekautrējies smaidīt. Tu proti atzīt savas kļūdas. Tu nenožēlo savu pieredzi, jo zini ‒ tā tevi bagātina. Ar visu savu smago dzīves bagātību tu jūties viegli un vietā. Tu esi tu. To arī novēlu ikvienai sievietei,» dzimšanas dienas priekšvakarā motivējošus vārdus teic Ieva Brante.

Sveicam jubilāri svētkos!