Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Renārs Zeltiņš traumas dēļ spiests pārvietoties ar kruķiem

© F64 Photo Agency

Populārais šovmenis Renārs Zeltiņš jau pāris nedēļas pārvietojas ar kruķu palīdzību, jo par sevi atgādinājusi ceļgala krustenisko saišu trauma, kas gūta, vēl spēlējot profesionālo basketbolu.

«Tā jau ar mani ir viss kārtībā, tikai par sevi atgādina vecās traumas - konvulsijas. Tā teikt reanimējās ceļgala defekts, un es vienkārši to pielaboju,» savu šā brīža veselības stāvokli skaidro Renārs Zeltiņš. Kā zināms, viņš savulaik bija profesionāls basketbolists un traumas dēļ bija spiests beigt karjeru pirms deviņiem gadiem. «Man bija tā pati kaite, kas Kristapam Porziņģim, es pārrāvu ceļgala krusteniskās saites. Es arī, tāpat kā Porziņģis, atjaunojos, bet basketbolu vairs neturpināju spēlēt. Man bija veiksme neveiksmē, jo dzīve tolaik aizveda mani uz citām virsotnēm,» tā Zeltiņš.

Ingrīda Punka

Ja Porziņģim garā auguma dēļ, ārstējot ceļgala traumu, vajadzēja īpašu automašīnu, kurā pārvietoties, tad Zeltiņš teic, ka viņam vajag īpašu sievu: «Viņa man ļoti palīdz šajā situācijā. Šādos ne tik vieglos dzīves brīžos arī visspilgtāk parādās, ka līdzās man ir krietna sieva. Kopā ir vieglāk!» Savukārt Ieva, mīļi palūkodamās uz vīru, norāda, ka tas ir mīlestības simbols, rūpēties vienam par otru jebkādā dzīves situācijā.

Pagaidām gan Renārs Zeltiņš atturas no automašīnas stūrēšanas, taču ir pārliecināts, ka jau pavisam drīz atgriezīsies pie auto stūres. «Divas nedēļas jau pārvietojos ar kruķiem, bet nu ceru, ka drīz varēšu iet bez tiem,» viņš nosaka.